Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten 4 órás takarítónőnek a...

Pesten 4 órás takarítónőnek a minimálbér fele kevés lenne? A kutya se jelentkezik.

Figyelt kérdés

Vannak akik nagy bölcsen azt mondják mégis mennyit akar keresni egy takarító? Minimált. 4 órásban arányos minimált.

Szakmával rendelkező kap 147-et. És az szakmás. Akkor egy szakma nélküli mit kapna? minimált.

2021. ápr. 21. 16:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Kérdésed is van?
2021. ápr. 21. 16:56
 2/19 A kérdező kommentje:
az a kérdés ha ez a munka a nagyon okosok szerint "ennyit ér" akkor miért nem jön a lőtéri kutya se?
2021. ápr. 21. 16:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sima piacgazdasági logika: ha nem jelentkezik senki, akkor emeld a bért. Már persze ha a hirdetésben kommunikáltad a pénzt. Ha nem, akkor szarul hirdetsz.
2021. ápr. 21. 17:08
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
jóval többet lehet keresni ezzel a munkával, keveset ajánlasz érte
2021. ápr. 21. 17:41
 5/19 A kérdező kommentje:

" keveset ajánlasz érte"

Én aztán nem, nem én vagyok a főnök. Én csak pislogok hogy a főnök nagy bölcsen kijelentette hogy "ez a munka ennyit ér , máshol se adnának többet" hogy ezt honnan álmodta én nem tudom...

2021. ápr. 21. 18:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
mert a nagyon okosok szerint ér ennyit, nem a takarítónők szerint. Értelmes kérdésed is van?
2021. ápr. 21. 18:15
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
elfogyott az alapítvány pénze?
2021. ápr. 21. 18:16
 8/19 A kérdező kommentje:

". Értelmes kérdésed is van?"

Igen. A szarf***ú segg főnök tényleg azt hiszi a dolgok árát ő szabja meg és nem a piac?

2021. ápr. 21. 18:20
 9/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha a piac szabná meg, akkor felvett volna valakit, aki többet kér. Nem vett fel, olyant fog felvenni, aki vállalja ennyiért, úgyhogy hiába téped a szád és beszélsz hülyeséget, bizony ő szabja meg.
2021. ápr. 21. 18:29
 10/19 A kérdező kommentje:

"Nem vett fel, olyant fog felvenni, aki vállalja ennyiért,"

Hát akkor csak várjon és várjon. Laza 4-5 hónapja vár arra a valakire. Hajrá.

meg aztán idejön egy tróger lopós hülye (más ennyiért nem jön el) és mindent ellop majd, szar munkát végez.... megéri a hülyének is.

2021. ápr. 21. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!