Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten 4 órás takarítónőnek a...

Pesten 4 órás takarítónőnek a minimálbér fele kevés lenne? A kutya se jelentkezik.

Figyelt kérdés

Vannak akik nagy bölcsen azt mondják mégis mennyit akar keresni egy takarító? Minimált. 4 órásban arányos minimált.

Szakmával rendelkező kap 147-et. És az szakmás. Akkor egy szakma nélküli mit kapna? minimált.

2021. ápr. 21. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
melletted elfér a többi hülye is...
2021. ápr. 21. 18:36
 12/19 A kérdező kommentje:

hát nem engem fog meglopni az fix.

majd viszi amit ér részegen jön be stb

megéri .... mindegy csak óóóóócssóó legyen!!

nehogy normális pénzért normális embert vegyünk ide... áááááá nehogy!!

még a végén jó lenne.

2021. ápr. 21. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem tud felvenni takarítónőt, akkor előbb-utóbb veletek fog takaríttatni a főnök. Nálunk ez volt. :D A saját íróasztalát és annak környékét napi szinten takarítania kellett mindenkinek. Időnként meg kapunk seprűt, lapátot, egyéb takarítószereket, és mondták, hogy na most mindenki hagyja abba a munkát egy negyed órára és kezdjen el takarítani. :D Mondjuk én nem bántam, mert így legalább fel lehetett állni a gép elől, mozoghattunk egy kicsit.
2021. ápr. 21. 20:00
 14/19 A kérdező kommentje:

"akkor előbb-utóbb veletek fog takaríttatni a főnök"

Van akinél ez működik van akinél NEM!

Nálunk is felmerült hogy mi takarítunk majd, mondtam azonnal engem nem erre vettek fel nem csinálom. Mások is ezt tették.

Van aki meg birka módra nyalja a padlót irodai munkakörrel, nulla plusz pénzzel.

Egészségére. Én BIZTOS NEM. Mint ahogy már most se teszem.

2021. ápr. 22. 10:54
 15/19 Haburc ***** válasza:
100%
A szavaidból kivéve olyan főnököd lehet, aki még a saját anyját is eladná. Ezt arra mondom, hogy nem értékeli a munkaerőt. Olcsó János. Akinek esze van, Pesten nem megy el minimálbérért. Gondolom Ti sem vagytok megfizetve normálisan. Én már rég ott hagytam volna a francba. Nekem is volt minimálbéres munkahelyem pályakezdőként alpáli főnökökkel. Amint tehettem léptem.
2021. ápr. 27. 06:36
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Neked is aztán sok fogalmad lehet a magyar valóságról.... Szerinted mire elég a minimálbér hülyegyerek? Pláne Pesten! De te csak csodálkozzál rajta hogy a kutya sem jelentkezik.
2021. máj. 4. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:

#11 🤣

Ha 4-5 hónapja keres takarítót és nem jelentkezett még senki akkor lehet hogy nincs is annyira nagy szükség rá. Különben már tönkre ment volna a cég. De valahogy csak működik hónapok óta takarító nélkül is. Nem lep be titeket a kosz...ami 4-5 hónapig működő képes az működik 4-5 évig is.

2021. máj. 17. 19:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Akinek nincs semmije,az annyit is ér!

Jani voltam Vásárhelyről

2021. máj. 24. 18:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez most hogy is jön ide?

Én meg a #17-es voltam

2021. máj. 24. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!