Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megtört a munkahelyem, hogyan...

Megtört a munkahelyem, hogyan tovább? Mekkora felelősséget vállaltok be a cégért?

Figyelt kérdés

Fuvarszervezőként dolgoztam 3 évig és több milliós összegű áruk jöttek mentek a kezem alatt. Egyre több lett a munkám. Kértem a felettesem, hogy egy két fuvart hadd adjak át kollégának,mert a pontosság rovásàra megy. Többször vettem át én is,hogy segítsem őket. Nekem mindig azt mondták, hogy "ők is úsznak! Örüljünk, hogy van megbízás." Nagyon sok esetben hétvégén is rakodtunk. Nem volt normális leosztás, újakat én kaptam, kitapostam az utat a többieknek. (Engem terheltek,mert hülye voltam és csináltam...) Bér korrekció pár ezer, és nem volt teljesitmény alapú. Többször kértem a segítséget, még addig, hogy hibáztam. Akkor jött a hápogás, miért nem kértem segítséget, ez így nem jó (persze meeting volt róla...) 3 év után kértem, hogy tegyenek át egy másik részlegre,mert kiégtem. Erre a HR válasza az volt, hogy nincsenek megelégedve a munkámmal. Azóta nem merek magamhoz méltó munkát vállalni, mindig kisebb felelősségű munkakört vállalok. Megjegyzem, konkurens cég hívott akkoriban és mondták, hogy ez a bér amit ott kaptam nevetséges volt.. náluk a tapasztalattal nem rendelkező 150 ezerrel többet kap. Nekem ott a fizetésem 2x annyi lett volna...

Nem kis cégekről beszélünk...

Állandó készenlétről ne is beszéljünk, ha valami gond volt...

Hogy kezelnétek egy ilyen helyzetet?

Mit tanácsolnátok? Ez teljesen megtört.

tegnap 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mentél a konkurenciához?
tegnap 23:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Még most sem késő átmenni a konkurenciához. Ott tiszta lappal indulnál, és már tudnád, hogy meddig mehetnek el a csicskáztatásban.
ma 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!