Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy társadalmi elismertség...

Nagy társadalmi elismertség és kevés fizu vagy kis társadalmi elismertség magas fizu?

Figyelt kérdés
Melyiket választod?

ma 10:55
 1/6 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
Mit értesz társadalmi elismertség alatt ?
ma 11:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyetemi tanár vs ételfutár.
ma 11:31
 3/6 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
68%

A valódi különbség ember és ember között az, hogy mennyire tud segíteni a körülötte élőknek.

Ez lehet az önbecsülés alapja.

ma 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Magas fizu, de egyetemi tanár vs ételfutárt esetén egyetemi tanár lennék.

Egyetem alatt futárkodtam, így tudom, hogy milyen nehéz. Ezt nem lehet egész életen át csinálni. Fizetés abból a szempontból jó, hogy bárki elvégezheti a munkát, de egy egyetemi tanár is tud úgy keresni.

Meg szerintem kimaradt a lefontosabb.

Én ITban dolgozom. Futárok ha Budapesten heti 7 napot, napi 12 órát dolgoznak, jó tempóban (a Budapesten lévő kb 6.000 Foodorás futárból van kb 30 aki ezt megtudja csinálni. Ismerősöm foodoraban dolgozik és látta a statisztikákat), így megtudnak keresni egy nagyon jó IT bért.

Viszont én home officeban vagyok. 9:30 - 10:00-kor kezdek. Sokszor 16:30-kor már le is lépek.

A "komolyabb" munkanapok sem annyira megterhelőek. Vannak stresszes időszakok, de +50 évesen is lazán tudnám csinálni szerintem.

A futárkodás meg olyan, hogy ha sokat akarsz keresni, akkor agyon kell hajtanod magad. A legjobb futárok, szinte mind amatőr vagy profi bicikli, akiknek megtudják tenni, hogy 12 órán át hajtanak a városban a hét minden napján, de egész életükben lehetetlen, hogy ezt fent tudják tartani és élvezni tudják addig.

Elég egy komolyabb sérülés vagy egy random előjövő betegség és már vége a karrierüknek.

Szóval szerintem nem elég csak az elismertség / fizu kérdést nézni. A legfontosabb, hogy fentartható is legyen és 20 év után is tudd kényelmesen csinálni.

ma 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Társadalmi elismertség különösebb képpen nem izgat, elvagyok nélküle, viszont a legtöbb társadalmilag nem elismert jól fizető munkák a tested kárára mennek valamilyen formában. Ételfutárkodást nem fogod tudni életed végéig csinálni, ha mondjuk vállalkozó festő és egyebekre gondolsz annak is elég erőteljes fizikai megterhelése van.

Ahogy 3-mas mondta fizetés szép dolog de ha az életminőséged kárára megy akkor nem biztos hogy megéri

ma 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Nahát pont illik vezérünkre,kevés fizetés....
ma 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!