Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai világ miért csak a...

A mai világ miért csak a pénzről szól?

Figyelt kérdés
Semmi másról nem szól csak a penzrol. Ha az embernek van pénze tud utaznj, nyaralni, isnerkedni, új dolgokat venni vagy csinálni és még sorolhatnám. Mostmár az emberi kapcsolatokat is a pénz határozza meg sajnos. Viszont a pénzt nem adják a munkát és a szegénységet annál inkább. Tehát hogy legyen az boldog az életben aki 200 ezret keres és soha a bu..dos eletben nem lesz annyi pénze hogy sajat onallo eletet eljen? En ferfikent ennyit keresek jo par éve ami hozzájön ahhoz hogy nem tudok barátnő találni ez miatt és mivel nincs barátnő nem tudok a szuloktol elkoltozni mert drága minden és mivel minden drága soha nem lesz boldog mert pénz a boldogság alapja mindennek. Változtatni csak úgy tud az ember hogyha van pénze vállalkozásra vagy tanulasra vagy akarmi masra.
2021. ápr. 30. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:

Kaptál választ, csak az olyan válaszokat amivel tudnál is menni valamire egyszerűen ignorálod.

Legyél DevOps Engineer vagy big data scientist

2021. máj. 2. 19:29
 82/88 anonim ***** válasza:
Ha megtanulsz jól angolul és németül, bàrmelyik SSCben el tudsz helyezkedni 300 nettós kezdőfizetéssel.
2021. máj. 2. 19:47
 83/88 anonim ***** válasza:

@ 19:47

300e Ft-ért fel sem kel az uraság, az apró pénz, neki fizessenek egyből 1-2 millát. :D

2021. máj. 2. 19:53
 84/88 A kérdező kommentje:
83as: Te meg olvasni nem tudsz. Elobb irtam te vak hogy jelenleg 200 ezerert dolgozok.
2021. máj. 2. 20:02
 85/88 anonim ***** válasza:
Többért nem is nagyon fogsz.
2021. máj. 2. 20:15
 86/88 anonim ***** válasza:

Kirándulni mi kékestetőre mentünk meg Zoborra valamint a magastátráhooz bár én oda nem mentem. Felvidéki vagyok.

Tenerifére szeretnénk majd menni 5 napra. szerintem olyan 1200 euró el fog rá menni személyenként. És ezekhez nem kell gazdagnak lenni.

2021. aug. 31. 16:59
 87/88 Arktika válasza:
0%

Nem tudsz elköltözni otthonrol? Tanulj meg programozónak, és kezdj el online laptopon dolgozni. Vegyél egy minibuszt, rendezd be lakhatóvá, vegyél egy husky kutyust(a csajok kedvence) és mehetsz is amerre szeretnél. Pénz szabadság nők mindened meglesz.

ajánlom a fülöpszigeteket, az ottani nők már a reptéren megkérik a kezed...

2021. dec. 5. 07:06
 88/88 anonim ***** válasza:
87es nőlj fel! És nyisd ki a szemed az állom világból
2021. dec. 5. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!