A mai világ miért csak a pénzről szól?
És? Még mindig van hely minden iparágban. Csak csináld jobban, mint az alsó 20%. Ez nem egy zárt piac, ahol elfogytak a standok, folyamatosan vannak kilépők és belépők (az internethasználók oldaláról is).
Ha olyannal akarsz rögtön kezdeni, amihez sok pénz kell (a szaktudásról már ne is beszéljünk), akkor mindörökre az álmodozás szintjén ragadsz.
A tudásalapúhoz sem kell nagy kezdőtőke (valaminek az oktatása) és a szolgáltatásalapúhoz sem (valaminek a kivitelezése).
Én a saját webáruházamat 1 millióból indítottam, ami nem összespórolhatatlan összeg, és soktízszeresét kerestem meg vele anno.
Ne a kifogásokat keresd, hanem a megoldásokat. Felőlem hiába véded meg, számodra miért nem elérhető ez a világ, csak azt érheted el, hogy rád hagyom.
Eh, hagyjátok már, a sokadik ilyen kèrdèst irja ki, ès jó önsorsrontóhoz mèltóan megoldást nem szeretne, az melós, csak várni a sültgalambot valami közössègi mèdiákból táplálkozó fantáziavilágban.
Ez van, a panaszkodásra nedvesedik a kis sunija, nem lehet vele mit csinálni 😃
Azt hittem ez egy jó kis kérdés lesz és egymás nyakába borulva elsírjuk bánatunkat miszerint mennyire gusztustalan anyagias világban élünk. De nem.
Szerintem az értékrenddel van a baj. 22 évesen kezdtél dolgozni, majd az évek alatt összegyűjtött megtakarításodat egy autóba pakoltad. Budapesten. Ahol minden lakótelep irányába legalább három féle busz megy, de jobb esetben akad valami kötött pálya is.
Minden hónapban számolsz ruhára és szórakozásra 1-200 ezret. Mivaan? Nyaralásra, hobbira 1-2 milliót? Hát mi a te hobbid? És hova mennél nyaralni?
Mérnök párosként elég jó a bevételünk, de ezeken még én is csak pislogok. Nem azért, mert ne tehetnénk meg, hogy egy hónapban 100 ezret költsünk ruhára, hanem mert teljesen felesleges pénzkidobás. Ne akarj többnek látszani, mint ami vagy.
Képezd magad, tanulj, keress más melót, fejlődj, gyújtögess, vegyél akár lakáshitellel egy kis lakást és haladj lépésről lépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!