Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai világ miért csak a...

A mai világ miért csak a pénzről szól?

Figyelt kérdés
Semmi másról nem szól csak a penzrol. Ha az embernek van pénze tud utaznj, nyaralni, isnerkedni, új dolgokat venni vagy csinálni és még sorolhatnám. Mostmár az emberi kapcsolatokat is a pénz határozza meg sajnos. Viszont a pénzt nem adják a munkát és a szegénységet annál inkább. Tehát hogy legyen az boldog az életben aki 200 ezret keres és soha a bu..dos eletben nem lesz annyi pénze hogy sajat onallo eletet eljen? En ferfikent ennyit keresek jo par éve ami hozzájön ahhoz hogy nem tudok barátnő találni ez miatt és mivel nincs barátnő nem tudok a szuloktol elkoltozni mert drága minden és mivel minden drága soha nem lesz boldog mert pénz a boldogság alapja mindennek. Változtatni csak úgy tud az ember hogyha van pénze vállalkozásra vagy tanulasra vagy akarmi masra.
2021. ápr. 30. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
0%
36os csak úgy találtál egy nettó 450 ezres munkát és lett feleséged, és családban gondolkoztok, nah így működik ez valóban. csak hogy sokan csak úgy munkahelyeket váltogatva sem tudnak 200 nettónál többet keresni és onnantól kezdve nem lesz barátnő, sem család. Ti is vagy trollok vagytok vagy állom világba éltek, vagy mérnökként okoskodtok itt, hogy ti bezzeg mennyire jól tudok élni. Másik meg érdekes, hogy a gyk-n mennyi jól kereső, sikeres ember van meg üzletember :D Nem semmi. Fel sem fogjátok a másik mit ír, csak egyből támadtok, ítélkeztek, meg fröcsögtök.
2021. máj. 1. 11:10
 42/88 anonim ***** válasza:
41: Engem aztán a legkevésbé sem érdekel, hogy mit gondolsz rólam. A nettó 450 ezres munka pedig nem csak úgy lett a semmiből, hanem 1 év után akadtam rá, ha elolvastad volna rendesen amit írtam. Eddig én sem kerestem többet havi 150 ezernél.
2021. máj. 1. 11:13
 43/88 anonim ***** válasza:
85%

Én 6 éve döntöttem el, hogy bekerülök egy szoftverfejlesztő céghez. Mert láttam, hogy ott jól keresnek, láttam, hogy ebben a szakmában van számtalan lehetőség, és úgy gondoltam, én is képes vagyok rá. Akkor kezdtem el IT helpdeskesként dolgozni. Két éve sikerült ezt elérnem, nem fejlesztőként, de most br 900at keresek, most kezdem el egyetemen az info szakot, 33 évesen. Nem nettó egy meg két millió, de majd eljutok oda is, ha már papírom is lesz. Két titok van: volt célom, amit el akartam érni, és egy pillanatra sem hagytam abba a tanulást.

Találd ki, mit akarsz csinálni és dolgozz érte. Egy szél sem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.

2021. máj. 1. 11:17
 44/88 anonim ***** válasza:

@11:10

150 ezer Ft a fizetésem, szülőkkel lakok. Gyüjtögetek, megvannak a terveim a jövőre nézve, ésszerű keretek között amit akarok azt megveszem magamnak. Nem a gyakorikérdéseket hisztikézem tele hogy mekkora nyomorban élek.

2021. máj. 1. 11:19
 45/88 anonim ***** válasza:
A kérdező is és a 41-es válaszoló is az Izaura TV-n nőtt fel. Azokon a szappanoperákon, amelyekben mindenki k_rva gazdag, de senki nem dolgozik. Ez itt a baj.:D Akarat és elhatározás kérdése az egész. Akiknél ezek nincsenek meg és nem mernek valamilyen szinten kockázatot vállalni nem is mennek semmire sem.
2021. máj. 1. 11:22
 46/88 anonim ***** válasza:

# 41- es

En ugyanúgy tornáztam fel magam, mint a # 42-es hozzászóló.

Nekem is 3 évbe telt. Annyi különbséggel, hogy én 220 nettorol indultam. Juttatásokkal együtt most 450 nettó.

2021. máj. 1. 11:22
 47/88 A kérdező kommentje:
A kérdésem arról hogy minden a pénzről szól. Keresek 200 ezret jelen esetben nem tudom magam befizetni nyaralásokra lehetetlen gyujteni ennyibol hazra meg onmagabsan az önálló élethez kevés sajnos. Ezért kerdeztem attol az embertől aki azt irta hogy tanulassal erheto el a sok penz es fizetés ezert kerdeztem a havi 1-2 milliot.
2021. máj. 1. 12:45
 48/88 anonim ***** válasza:
65%

De ezek milyen elvárások már? Pesten házat venni 100 millióért most is úgy vesz a legtöbb ember aki vesz, hogy önerőnek CSOK, babaváró, esetleg egy lakás eladásából származó pénz (20-40 millió), aztán arra még 60-80 millió hitel. Sokan örökölnek, vagy a családjuk kisegíti őket 5-10-20 millióval. De ott se gazdagok, csak mondjuk a nagymama meghalt a szülő pedig tovább adja az örökséget a gyerekének.

Nyaralni sem kötelező járni, főleg nem 200 ezerből.

Annyit nem fogsz fel, hogy még van rengeteg tőled sokkal csóróbb, szarabb helyzetben lévő ember is az országban. Vágod, hogy kb most is az országban az emberek fele még veled is cserélne?

Írtunk neked címezve kva sok választ, abból szinte semmire nem válaszolsz, csak 1-2-re amelyikre kedved tartja, ez is milyen már?

2021. máj. 1. 12:54
 49/88 anonim ***** válasza:
Több, mint valószínű, hogy annyit sosem fogsz keresni.
2021. máj. 1. 12:54
 50/88 A kérdező kommentje:

48as: Engem ezzel a hitel meg csok meg ilyen sz.sagokkal haggyal. Amig nem fizetem ki kpban a hazat addig a haz nem az enyem hanem a banké. A bankok meg szemetek a legtobb. A masik. Szamoljatok ki:

Egy onallo elethez:

80 millo ház

3-4 millos kocsi annak fenttartasa

Butorok berendezesek gepek az olyan 5-6 millo

Nyaralas evente vagy utazasok kisebb hobbi stb: legyen evente 1-2 millo kozott.

Egyeb szorakozas meg ruha az meg havi 100-200 ezer.

Rezsi meg autófenntartás meg egyéb dolgok havonta: 50-150 ezer korul

Es stb.

Ez tobb mint 100 millio

Na most 100 miliot osszegyujteni 200 ezres havi fizetesbol lehetetlen

Hogyha havi 1-2 milliot keresek es mellette élek tehát gyujteni is lehet meg élni akkor havi 1-2 milliobol kb. 10 év alatt meglesz a ház hitel nelkul jelen esetben ha most keresnek annyit 39 éves koromra.

Ha hitelt veszek fel akkor a hitelt meg ahhoz önerő is kell szinten gyujteni kell es fizetni a hitelt.

Tehát ha én nem keresek havi 1-2 milliót soha nem lehet onallo eletet elni a 0-rol felepetni egy saját házat meg életet.

2021. máj. 1. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!