A mai világ miért csak a pénzről szól?
Akkor legyél gazdag. Mi akadályoz meg ebben?
Ja hogy saját magad, mert mondjuk nincs elég képességed, tehetséged, kitartásod hogy ezt elérd, ezért folyamatosan próbálod gyártani a bűnbakokat saját magad helyett?
@13:39
Én valahol megértem, mert a mai világ nagyon meg tudja mérgezni az embert ezzel a hülyeséggel, tudom, mert én is benne voltam ebbe évekig, és tényleg évek munkája kellett magamon hogy kijöjjek ebből.
Kérdező: először is, azt a sok mindent, amit az előző oldalakon felsoroltál, a legkevesebben ember veszi meg egy fizetésből. Az a minimum, hogy ketten vásárolják össze mindezt, néha szülői segítséggel, örökségből, stb.
No meg persze hitelre, eladósítva saját magukat.
A másik: meggazdagodni alkalmazotti munkásként rövid távon lehetetlen. Ha te kifejezetten meggazdagodni akarsz, ahhoz a vállalkozás világa a jó terep, amelyben nincs pénzügyi korlát, és annyit termelsz a saját cégednek, amennyi az erődből és képességeidből kitelik.
Az ötlet akkor jó ha van realitása.
Az nem realitás hogy mittomén' nyitsz egy autógyárat 0Ft tőkéből.
Tévhit. Sem különösebb ötlet, sem sok pénz nem kell hozzá - persze online vállalkozásról beszélek, nem arról, hogy üzletet nyitsz a Nyugatinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!