Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai világ miért csak a...

A mai világ miért csak a pénzről szól?

Figyelt kérdés
Semmi másról nem szól csak a penzrol. Ha az embernek van pénze tud utaznj, nyaralni, isnerkedni, új dolgokat venni vagy csinálni és még sorolhatnám. Mostmár az emberi kapcsolatokat is a pénz határozza meg sajnos. Viszont a pénzt nem adják a munkát és a szegénységet annál inkább. Tehát hogy legyen az boldog az életben aki 200 ezret keres és soha a bu..dos eletben nem lesz annyi pénze hogy sajat onallo eletet eljen? En ferfikent ennyit keresek jo par éve ami hozzájön ahhoz hogy nem tudok barátnő találni ez miatt és mivel nincs barátnő nem tudok a szuloktol elkoltozni mert drága minden és mivel minden drága soha nem lesz boldog mert pénz a boldogság alapja mindennek. Változtatni csak úgy tud az ember hogyha van pénze vállalkozásra vagy tanulasra vagy akarmi masra.
2021. ápr. 30. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:

Akkor legyél gazdag. Mi akadályoz meg ebben?

Ja hogy saját magad, mert mondjuk nincs elég képességed, tehetséged, kitartásod hogy ezt elérd, ezért folyamatosan próbálod gyártani a bűnbakokat saját magad helyett?

2021. máj. 1. 13:36
 62/88 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdező nem 100-as ember. Sok ilyen van, szabadon járkálnak kint, de bezárva kellene tartani. Szerintem vagy személyiségzavaros vagy lelki beteg, de valami nem kóser vele az tuti.
2021. máj. 1. 13:39
 63/88 anonim ***** válasza:

@13:39

Én valahol megértem, mert a mai világ nagyon meg tudja mérgezni az embert ezzel a hülyeséggel, tudom, mert én is benne voltam ebbe évekig, és tényleg évek munkája kellett magamon hogy kijöjjek ebből.

2021. máj. 1. 13:48
 64/88 anonim ***** válasza:
Akkor nézzen afrikai vagy indiai témájú videókat. Vagy Dél-Amerikát nézze meg ott hogyan él a többség és az legyen a viszonyítási alap.
2021. máj. 1. 13:52
 65/88 anonim ***** válasza:
100%
Azért szól a pénzről a világ, mert mások is ugyanolyan jól elsajátították a fogyasztói szemléletet, mint te (minél drágább ház, autó, utazgatás). Csak másoknak esze is van hozzá, hogy megkeresse a rávalót.
2021. máj. 1. 13:53
 66/88 anonim ***** válasza:

Kérdező: először is, azt a sok mindent, amit az előző oldalakon felsoroltál, a legkevesebben ember veszi meg egy fizetésből. Az a minimum, hogy ketten vásárolják össze mindezt, néha szülői segítséggel, örökségből, stb.

No meg persze hitelre, eladósítva saját magukat.

A másik: meggazdagodni alkalmazotti munkásként rövid távon lehetetlen. Ha te kifejezetten meggazdagodni akarsz, ahhoz a vállalkozás világa a jó terep, amelyben nincs pénzügyi korlát, és annyit termelsz a saját cégednek, amennyi az erődből és képességeidből kitelik.

2021. máj. 1. 13:57
 67/88 A kérdező kommentje:
66os: de vallalkozáshoz a jó ötlet mellett tőke is kell.
2021. máj. 1. 14:06
 68/88 anonim ***** válasza:

Az ötlet akkor jó ha van realitása.

Az nem realitás hogy mittomén' nyitsz egy autógyárat 0Ft tőkéből.

2021. máj. 1. 14:10
 69/88 anonim ***** válasza:

Tévhit. Sem különösebb ötlet, sem sok pénz nem kell hozzá - persze online vállalkozásról beszélek, nem arról, hogy üzletet nyitsz a Nyugatinál.

2021. máj. 1. 14:13
 70/88 A kérdező kommentje:
Online vallalkozasokbol dunat lehet rekeszteni. En Mcdonalds ettermet nyitnek par nagyobb kozsegben ahol meg nincs vagy kisebb varosban es lenne ott forgalom. Esetleg alapitanek egy szitanyomo vallalkozast ruhakra vagy 3D nyomtatast szinten ruhákra, vagy nyitnék egy gumiszerelő műhelyt vagy takarító vállalkozást mert azok is mennek. De ehhez mind tőke kell.
2021. máj. 1. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!