Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai világ miért csak a...

A mai világ miért csak a pénzről szól?

Figyelt kérdés
Semmi másról nem szól csak a penzrol. Ha az embernek van pénze tud utaznj, nyaralni, isnerkedni, új dolgokat venni vagy csinálni és még sorolhatnám. Mostmár az emberi kapcsolatokat is a pénz határozza meg sajnos. Viszont a pénzt nem adják a munkát és a szegénységet annál inkább. Tehát hogy legyen az boldog az életben aki 200 ezret keres és soha a bu..dos eletben nem lesz annyi pénze hogy sajat onallo eletet eljen? En ferfikent ennyit keresek jo par éve ami hozzájön ahhoz hogy nem tudok barátnő találni ez miatt és mivel nincs barátnő nem tudok a szuloktol elkoltozni mert drága minden és mivel minden drága soha nem lesz boldog mert pénz a boldogság alapja mindennek. Változtatni csak úgy tud az ember hogyha van pénze vállalkozásra vagy tanulasra vagy akarmi masra.
2021. ápr. 30. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen kérdéseken mindig kicsit felbosszantom magam, hogy ez csak trollkodás, és én vagyok a hülye hogy felbosszantom magam az ilyen embereken (igen, nyilván én) vagy egyesek tényleg elvannak szakadva a valóságtól hogy így állnak az élethet, hogy nulla hozzádott értékkel nyomják a "brühühü csóró vagyok hogy keressek 1-2 milliót?".
2021. máj. 1. 10:38
 32/88 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy kár energiát áldozni arra hogy ilyen kérdezőknek segíteni próbáljunk, vannak akiken nem lehet.
2021. máj. 1. 10:38
 33/88 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, ha írnál neki egy tervet a következő 5 évre, hogy mit csináljon hogy sokat keressen, azokat sem csinálná meg csak panaszkodna és rinyálna tovább.
2021. máj. 1. 10:41
 34/88 anonim ***** válasza:
84%

@10:41

Dettó egyet értek.

Egyik munkatársam mesélte hogy régen egy vállalkozásfejlesztési irodánál dolgozott, és mindig volt egy pali, aki járkált be, hogy van-e valami pályázat amivel be tudná indítani a vállalkozását. Aztán mikor lett lehetőség, és hívták hogy aktuális a dolog, akkor meg eltűnt. Na a kérdező is ilyesmi.

2021. máj. 1. 10:44
 35/88 anonim ***** válasza:
90%

A probléma ott kezdődik, hogy 200e Ft keresettel te 80 milliós belvárosi lakásokat nézegetsz. Ha keresnél havi 2 millát, akkor nem lenne elég a 80 milliós lakás 400 milliós kellene.

Nem a pénz a probléma, hanem a felelősséghárításod.

2021. máj. 1. 10:55
 36/88 anonim ***** válasza:
72%
Én 3 évvel ezelőtt még mamahotelban laktam nettó 180 ezerért dolgoztam. Félretett pénzem nem volt több 600 ezer forintnál. Ekkor voltam 30 éves. Aztán gondoltam egy merészet és elköltöztem albérletbe. Közben a párom megismertem és hozzám költözött. Ketten fizettünk az albérletért havi nettó 110 ezret. Vettem egy szar Suzukit, de az is autó. Utána 3 év után kiköltöztünk az albérletből családi házba, közben megvolt az esküvő is. Most gyerekprojekten vagyunk. Mindezt 3 év alatt értem el. Ehhez az kellett, hogy merjek döntést hozni és elköltözni. 1 évig vándoroltam munkahelyről munkahelyre mire találtam egy jól fizető állást (nettó 450 ezer/hó) Házra van pár hitel, de legalább saját. Rinyálással semmire nem megy az ember, tenni kell a jobb életért!
2021. máj. 1. 11:02
 37/88 anonim ***** válasza:
0%
17es mesélj már rólam mit tudsz rólam hogy én mit tanultam eddig, hogy itt fröcsögsz nekem, hogy tanulni kellett volna? ha nem ismersz és nem tudsz rólam semmit akkor ne pof.ázzál nekem!
2021. máj. 1. 11:03
 38/88 anonim ***** válasza:
0%
mármint 18as... nem 17es az én vagyok csak elírtam
2021. máj. 1. 11:04
 39/88 anonim ***** válasza:

Az ilyen IT munkák nem hiszem, hogy neked valók.

Ajánlom, hogy tanulj egy szakmát.

Hegesztő, asztalos, ács, burkoló, villanyszerelő, daru kezelő, bádogos. Mellette tanulj angolul, németül legalább B1-es szint.

Ezekkel a képesitesekkel már a nyugati munkaerőpiac is megnyílik szamodra.

Ha nem akarod elhagyni Magyarországot, akkor jelentkezel egy nagy autóipari céghez a sorra. Itt már megvan a havi 240 nettó. Ugyanitt megcsinalod a targoncás jogosítványt s még 60 nettóval növekszik a béred. Lehet, hogy intern is lehetőséged lesz gépkezelőnek tanulni az még egyszer 40-50 nettoval dob a béreden. Technikuskent 450 is elérhető.

Fiatal vagy ne félj az újtól. Minden kezdet nehéz. Pont akkor mikor a nehézségek jelentkeznek nem szabad feladni.

En kétszer annyi idős vagyok mint te. Országot váltottam, most országon belül is váltok 200 km.

Ott vagyok ahol a lehetőségeim jobbak.

2021. máj. 1. 11:06
 40/88 anonim ***** válasza:
37: Azt tudom, hogy mit nem tanultál. Csak hisztizel, szidod a rendszert és a társadalmat. Ezt általában azok teszik akik füstölnek, mint a gyárkémény, piálnak vagy másra b.sszák el azt a kevés pénzt is ami van. Pofázni max te szoktál tanulatlan senki.
2021. máj. 1. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!