A mai világ miért csak a pénzről szól?
@10:41
Dettó egyet értek.
Egyik munkatársam mesélte hogy régen egy vállalkozásfejlesztési irodánál dolgozott, és mindig volt egy pali, aki járkált be, hogy van-e valami pályázat amivel be tudná indítani a vállalkozását. Aztán mikor lett lehetőség, és hívták hogy aktuális a dolog, akkor meg eltűnt. Na a kérdező is ilyesmi.
A probléma ott kezdődik, hogy 200e Ft keresettel te 80 milliós belvárosi lakásokat nézegetsz. Ha keresnél havi 2 millát, akkor nem lenne elég a 80 milliós lakás 400 milliós kellene.
Nem a pénz a probléma, hanem a felelősséghárításod.
Az ilyen IT munkák nem hiszem, hogy neked valók.
Ajánlom, hogy tanulj egy szakmát.
Hegesztő, asztalos, ács, burkoló, villanyszerelő, daru kezelő, bádogos. Mellette tanulj angolul, németül legalább B1-es szint.
Ezekkel a képesitesekkel már a nyugati munkaerőpiac is megnyílik szamodra.
Ha nem akarod elhagyni Magyarországot, akkor jelentkezel egy nagy autóipari céghez a sorra. Itt már megvan a havi 240 nettó. Ugyanitt megcsinalod a targoncás jogosítványt s még 60 nettóval növekszik a béred. Lehet, hogy intern is lehetőséged lesz gépkezelőnek tanulni az még egyszer 40-50 nettoval dob a béreden. Technikuskent 450 is elérhető.
Fiatal vagy ne félj az újtól. Minden kezdet nehéz. Pont akkor mikor a nehézségek jelentkeznek nem szabad feladni.
En kétszer annyi idős vagyok mint te. Országot váltottam, most országon belül is váltok 200 km.
Ott vagyok ahol a lehetőségeim jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!