Van itt olyan, aki mostanában készül kimenni egy nyugati országba dolgozni?
Szóval jelenleg nagyon elegem lett a mostani magyar munkahelyemből, túlságosan stresszes, ideggel járok be dolgozni, a hajam is elkezdett őszülni pedig 24 éves leszek csak...
Továbbá van egyéb más probléma is, ami miatt pénzre lenne szükségem, ami ebben az országban vicc kategória. Kb vegetálok, és semmit nem tudok venni...
Ezért döntöttem úgy, hogy ki akarok menni külföldre dolgozni, de viszont én most is egyedül élek, és csak magamra számíthatok, de valahogy ebbe így félek egyedül belevágni. Akár át is verhetnek kint, vagy a munkaközvetítő húz le anyagilag...
Szóval van olyan itt, aki most tervez kimenni, és csatlakozhatnék hozzá? Vagy esetleg kint dolgozik, és tudna segíteni nekem is elhelyezkedni? Elég fontos lenne.
A válaszokat előre is köszönöm.
Komolyan azt várod el, hogy valaki, segítsen elhelyezkedni egy vadidegennek, akiről nem tud semmit és aki nem tud semmit: se a nyelvet, se azt, hogy mihez ért, se azt, hogy milyen nyelven beszél, stb.
Neked az se fontos, hogy milyen ország, az se, hogy milyen város, az se, hogy milyen nyelvterület, csak külföld legyen?
És miből élnél meg? Fogadjon be maga mellé? És hogy találnál munkát ha nem beszéled a nyelvet?
2-es féle üzenetet már vártam ezen az oldalon...
Tudod vannak csoportok, akik segítenek egymásnak. Benne vagyok a stuttgarti magyarok csoportban is, lehet inkább oda kellett volna írni, ott nem ilyenek vannak, mint te...
Országhoz miért ragaszkodjak? Nem érdekel annyira a kultúra, csak hogy többet keressek. Ahhoz miért, semmi közöd.
Miből élnék, szerintem a pénzemből... Most is dolgozok, nem otthon csövelek.....
4. tehát neked mindegy, hogy Németo., Spanyolo., Portugália, Franciao, Norvégia, mert minden nyelven folyékonyan beszélsz? Vagy úgy gondolod, hogy majd elboldogulsz a magyarral Franciao-ban?
A stuttgarti magyarok csoportjában legalább azt tudják, hogy mit tudsz, milyen végzettséged van és mit akarsz dolgozni? Vagy mindent elvállalsz a szemétszedéstől az szerverüzemeltetésen át az építészmérnökig?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!