Normális, hogy ugyanannyi fizetésért nekem többet kell dolgoznom mint egy sántának?
Már hónapok óta minden héten én viszem ki a kukákat a munkahelyen és legutóbb nem vittem ki magamtól, majd rámszólt a főnök hogy vigyem ki gyorsan, mert már az utcában járnak a kukások. Erre szépen azt válaszoltam, hogy már hónapok óta mindig én csinálom, és mondja a másik a kollégának, mert ő még soha nem vitte. Erre rámförmedt, hogy nincs bennem empátia, amiért egy rokkanttól várom el a fizikai munkát.
3 darab normális háztartási szemetesről van szó, nem ipari konténerről, amit ne bírna el. Nem is teljesen nyomorék, csak sántit egy kicsit, és normális manuális váltós autót vezet.

Akkor se mondanám sánta embernek, hogy csináljon olyan munkát, amiben sántikálva bénázva tud részt venni...
Ahogy a sánta mamámra se hagyom ott a kukát... Kihúzom bal kezemmel helyette is, ha ott vagy a közelben vagyok...
Nekem mai napig jobb kezem nem működik jól + az ínszalaggyulladás simán kiújul akár egy rossz fogástól is...
Tudok vele fogni, emelni, de közel sem úgy, mint egészséges korában. Amikor egyik nyári munkámnál látták, hogy több cucc van a nálam lévő kukászsákban, a kollegáim aranyosak voltak. Segítettek különböző megoldásokkal.
Empátia, emberség... Hova veszett az emberekből...
Viszont a főnököd s bárki más is megmozdulhatna nyugodtan.
Neked pedig nem kell hisztizni, ha eddig bevállaltad kb szó nélkül néma engedelmességgel. Ha pedig igazságtalannak tartod, állj ki magadért s mondd a főnöködnek: egy sántától nem várhatom el, de maga tudtommal nem az. Időnként ön is beszállhat, ha már empátiáról beszél.
Furcsa, az én volt főnökeim ugyanúgy kivették a részüket minden munkából.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!