8 hónapja dolgozom minőségellenőrként.A bérminimummal vettek fel.A szerződésembe 2 havi felmondási idő szerepel.Azóta emelkedett a bérminimum,nekem nem emeltek már nem kapom a bérminimumot pedig járna.Erre hivatkozva megúszhatnám a felmondási időt?
Figyelt kérdés
Felvételkor szóban bónuszt is ígértek, de nem kaptam sose. Átvertek. A fizum nagyon kevés.Egyedülálló anyaként a számlákra is kevés.Most találtam egy új helyet normális fizetéssel, de le akarják velem töltetni a 2 hónap felmondási időt.Mire kellene hivatkoznom, hogy elengedjék a felmondási idő nagy részét?tegnap 23:19
1/1 anonim 

válasza:

Miért, mit csinálnak, ha nem mész be? Az egyetlen opciójuk, hogy bíróságra mennek, és bizonyítják, hogy kárt okoztál, azzal, hogy nem töltötted le a felmondási időt, amihez sok sikert kívánok egy betanított minimálbéres munkánál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!