Melyik hónapban vannak a fizetés emelések? És ha most helyezkedek el akkor olyan fizetést adnak amelyet úgysem fognak emelni , vagy a nagyobb boltok erre is adhatnak majd fizetés emelést? Ha pl. márciusban vesznek fel, jövő hó.ba emelést?

Cégenként eltérő.
Nálunk speciel majd áprilisban szokták elmondani, hogy mennyit akar emelni a cég.
Előző munkahelyemen ez általában január, február volt.
Azt az megelőzőnél meg volt, hogy valamikor a nyáron adtak emelést, máskor meg márciusban.

Nálunk február végén jelentik be hogy kb mire számíthatunk, márciusban vannak a tárgyalások és áprilistól érvényes az új fizetés, amit májusban utalnak először.
Ha nem vagy még egy éve a cégnél, akkor nem fogsz éves emelést kapni valószínűleg. Én tavaly februárban kezdtem és értelemszerűen bem kaptam tavaly emelést. Volt béralkum felvételkor.

Január-április szokott a tipikus emelési időszak lenni.
Az hogy mennyi idő után emelnek erősen cég függő. Valahol tartják a sávokat és emelnek akkor is, ha pár hónapja vagy ott. Pl én 2 hónap után kaptam emelést. De voltak barátaim akiknek szigorúan 1 év után volt csak tárgyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!