Van itt olyan, aki mostanában készül kimenni egy nyugati országba dolgozni?
Szóval jelenleg nagyon elegem lett a mostani magyar munkahelyemből, túlságosan stresszes, ideggel járok be dolgozni, a hajam is elkezdett őszülni pedig 24 éves leszek csak...
Továbbá van egyéb más probléma is, ami miatt pénzre lenne szükségem, ami ebben az országban vicc kategória. Kb vegetálok, és semmit nem tudok venni...
Ezért döntöttem úgy, hogy ki akarok menni külföldre dolgozni, de viszont én most is egyedül élek, és csak magamra számíthatok, de valahogy ebbe így félek egyedül belevágni. Akár át is verhetnek kint, vagy a munkaközvetítő húz le anyagilag...
Szóval van olyan itt, aki most tervez kimenni, és csatlakozhatnék hozzá? Vagy esetleg kint dolgozik, és tudna segíteni nekem is elhelyezkedni? Elég fontos lenne.
A válaszokat előre is köszönöm.
Leírtam, hogy ha megadnád azt, hogy milyen nyelven beszélsz, milyen tapasztalatod van és milyen munkát keresel, akkor talán könnyebben találnál. Nyelvtudás nélkül nem fognak raktárosnak se felvenni. Vagy úgy gondolod, hogy majd előveszik a google fordítót és elmagyarázzák neked, hogy mit hogyan csinálj? Pont valószínű, hogy egy szakképzetlen, nyelvtudás nélküli ismeretlen külföldinek fognak munkát ajánlani...
De legalább 6 hozzászólásod után már tudni, hogy milyen munkát keresel. Mást továbbra se, de hajrá, keress csak így tovább, írogasd be mindenhova, hogy "munkát keresek, nem tudok semmilyen nyelven, akármit, akárhol elvállalok". Biztosan kapkodni fognak utánad.
Én voltam magyar vállalkozónak melózni, nem is egynek, a szállás rendben volt, ki is fizettek.
Kevés az értelmes munkaerő, így már nincs az a szívatás, mint régen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!