Mennyi pénzt kérhetek el egy csomóponti rajzért?
Keresd fel építettő irodákat. Mondd el terved nekik, mutasd be nekik eddig elkészült teszt projecteid.
Ha látnak benned affinitást, szó lehet róla hogy időközönként 1-1 feladattal megbíznak. Hajrá.
Először is ha nincs jogosultságod akkor semennyit!
Majd ha megvan a megfelelő gyakorlati idod és jogosultsági vizsgát teszel majd meg kötöd a tervezői felelősség biztosítást utána gondolkodj ilyenen.

Tervezői jogosultság nélkül műszaki rajzoló lehetsz legfeljebb. Kvázi alvállalkozóként rajzolsz csomópontokat egy építésznek vagy cégnek.
Én csináltam ezt egyetem mellett az utolsó évben. Igaz nem csomópontokat rajzoltam, hanem családi házak egyszerű bejelentéséhez készítettem a komplett tervdoksit. A mai keresetemhez képest lóf@sz pénzt kaptam érte. Kb. zsebpénznek fogtam fel és legalább egy kis szakmai gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!