Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzt kérhetek el egy...

Mennyi pénzt kérhetek el egy csomóponti rajzért?

Figyelt kérdés
A rajzok nem túl bonyolultak, lábazati, felülvilágító és lapostető csp.-k vannak. Én kezdő építész vagyok(most fogok diplomázni) és eddig nem sok tapasztalatom van, de szerkezeti szakirányon vagyok, eebben az esetben milyen darab áron dolgozzak? Megbízási szerződéssel szeretnék dolgozni és diploma mellett nekem ez jobb lenne, valamint csak 1 projektről lenne szó.

márc. 10. 15:33
 1/3 anonim válasza:

Keresd fel építettő irodákat. Mondd el terved nekik, mutasd be nekik eddig elkészült teszt projecteid.

Ha látnak benned affinitást, szó lehet róla hogy időközönként 1-1 feladattal megbíznak. Hajrá.

márc. 11. 10:32
 2/3 anonim válasza:

Először is ha nincs jogosultságod akkor semennyit!

Majd ha megvan a megfelelő gyakorlati idod és jogosultsági vizsgát teszel majd meg kötöd a tervezői felelősség biztosítást utána gondolkodj ilyenen.

márc. 11. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Tervezői jogosultság nélkül műszaki rajzoló lehetsz legfeljebb. Kvázi alvállalkozóként rajzolsz csomópontokat egy építésznek vagy cégnek.

Én csináltam ezt egyetem mellett az utolsó évben. Igaz nem csomópontokat rajzoltam, hanem családi házak egyszerű bejelentéséhez készítettem a komplett tervdoksit. A mai keresetemhez képest lóf@sz pénzt kaptam érte. Kb. zsebpénznek fogtam fel és legalább egy kis szakmai gyakorlat.

márc. 12. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!