Magyarországon minden városban taszító a buszpályaudvarok, vasútállomások környéke?
Mindig hallom kommentekből, hogy szinte mindegyik város csomópontjaiban évtizedes probléma van a közbiztonsággal, mégsem csinálnak semmit.
Ma pl. Székesfehérváron voltam a Piac téren, plázában, hányinger az egész, természetesen már 30 éve ez megy ott.
Tele csövessel, cigánnyal, sok láthatóan nem százas emberrel.
Vasútállomás detto ork hely.
Azért vannak szebbek is az országban. De igaz, hogy sok olyan hely van, ahol sajnos leromlott az állapot.
A Fidesz nagyon sokat felújított, de azóta eltávolodott Istentől, legalábbis sokszor úgy látszik. Imádkozni kell, hogy a Fidesz legyen olyan, mint régen, és újítsa fel az állomásokat.
Egerben mindig is biztonságos volt
Én sokat voltam ott, sosem volt semmi veszély
Még este sem
Persze voltak ott is kis olcsó kocsmaszerusegek, ott volt pár furább arc
Igen.
Ezeket a közlekedési eszközöket használják azok az emberek... Akik nem éppen a magas iskolázottságuktól fénylenek. Elég csak ha az utasok 1%-a ilyen, már szemetes a környék. Szanaszét dobálják a csikkeket, a sörös dobozokat, minden vackot. Mert a kukáig elsétálni luxus...
Az ilyen helyek nemcsak Magyarországon vonzzák a söpredéket, más országokban is sok gyanús alak ténfereg ezeken a helyeken. Jó találkahely drogdílereknek, a zsebtolvajok a tömegben jó fogásokra tesznek szert.
A brüsszeli pályaudvar pl. katasztrofális közbiztonság szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!