Melodiák mentorai szoktak választ adni? 17L
Figyelt kérdés
Jelentkeztem több irodai, esetleg csomagoló munkára, itt Budapesten, mentorok közül maximum annyi választ kapok, hogy majd visszajeleznek, de amúgy semmit. Van pár férfi mentor is, akinek beküldöm jelentkézesem, és semmi válasz, holott megigérik, hogy mindenképp visszajeleznek.
Én teljesen megértem, hogy sokan keresnek munkát, és elfoglaltak, de nekik ez a dolguk. Szívesen lennék melodiákos mentor, hiszen ha ez a feladatom, örömmel végezném, ez a munka kb. semmi.
ma 13:31
1/2 A kérdező kommentje:
Elírtam 19L, nem 17L, de mindegyis.
ma 13:31
2/2 anonim 

válasza:

Nem jellemző, hogy válaszolnak, de szokd meg, mert amint elmúlsz diáknak lenni és kikerülsz teljesen a munkaerőpiacra sok ilyennel fogsz találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!