Ez pontosan hogy működik a Melódiák diákszövetkezetnél?
Kb 10 napja jelentkeztem egy munkára a Melódiákon keresztül és még aznap emailben kaptam is egy visszaigazolást, hogy megkapták a jelentkezésemet, és hogy a mentorom majd tájékoztat a továbbiakról.
Azóta nem kaptam semmit és félek hogy valamit rosszul csináltam. A melódiákoj belül is rányomtam a lehetőségre hogy érdekel a munka és a munka leírásában szereplő email címre is elküldtem amit kértek a jelentkezéshez.
Arról kapni fogok valami értesítés ha nem vesznek fel?
Vagy hány napon belül kell küldeniük valami infót?
Ha 2 héten belül nem válaszolnak írjak nekik hogy mizu, vagy az bunkóság?
Azért nem válaszolnak mert sok a jelentkező vagy csak nem vettek fel?
Előre is köszönöm
Mindhárom gyerekem jelentkezett a Melódiáknál munkákra, azóta is várják a visszajelzést. Időközben felnőttek már...(Kaposvár)
Diákmunkát ismerősön keresztül találtak, maguk intézték.
És ha bemegyek személyesen tudok jelentkezni ugyan arra a munkára mint előtte? Vagy csak újakra?
Csak mert most kerestem a hirdetést, de ne találtam, szóval gondolom leszedték. Ezek szerint már felvették azokat akiket szerettek volna, vagy mar nincs szükségük több jelentkezőre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!