Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki mostanában...

Van itt olyan, aki mostanában készül kimenni egy nyugati országba dolgozni?

Figyelt kérdés

Szóval jelenleg nagyon elegem lett a mostani magyar munkahelyemből, túlságosan stresszes, ideggel járok be dolgozni, a hajam is elkezdett őszülni pedig 24 éves leszek csak...

Továbbá van egyéb más probléma is, ami miatt pénzre lenne szükségem, ami ebben az országban vicc kategória. Kb vegetálok, és semmit nem tudok venni...

Ezért döntöttem úgy, hogy ki akarok menni külföldre dolgozni, de viszont én most is egyedül élek, és csak magamra számíthatok, de valahogy ebbe így félek egyedül belevágni. Akár át is verhetnek kint, vagy a munkaközvetítő húz le anyagilag...

Szóval van olyan itt, aki most tervez kimenni, és csatlakozhatnék hozzá? Vagy esetleg kint dolgozik, és tudna segíteni nekem is elhelyezkedni? Elég fontos lenne.

A válaszokat előre is köszönöm.

2021. ápr. 24. 16:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Gyere Oberösterreichba szobalánynak, most nyitnak a hotelok és az osztrák nem szeret dolgozni, munkaerõhiány van.
2021. ápr. 27. 06:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!