Szerintetek miért utálják ennyien az MLM-et? Nekem kb az egész családom ezzel foglalkozik, és igazából semmi problémánk nem volt soha ezzel, legalábbis én nem tapasztaltam.
34-36 Köszönöm a válaszodat! Elhiszem, teljesen jogos amit írsz, ezzel összefoglaltad, hogy ezt is lehet utálatosan csinálni. Viszont a szüleim ilyeneket sose tennének, sose lennének, manipulatívak, vagy erőszakosak egy-egy üzlet közben, tehát ha a nagy többség ilyen, vannak kivételek.
Azt hiszem választ kaptam a kérdésemre.
#41: Én írtam a #34-et, #36-ot.
Nyilván ha valaki a kibírhatatlan viselkedési formákat nem produkálja, azzal nekem semmi bajom. Sajnos ilyet még nem láttam. Hallani már hallottam ilyenről (és nemcsak az internet névtelenségében).
#43: Sőt, nemcsak az újdonságokkal, hanem a régi dolgokkal is úgy van, hogy valaki utálja őket. Ilyen a világ. Mellesleg az MLM nem új dolog, majdnem száz éves. Virágkorát a múlt század 60-as, 70-es, 80-as éveiben élte. Mára a webáruházak megjelenésével formátumot váltott, de jelenleg így is visszaszorulóban van. Aztán persze lehet, hogy új erőre kap, ezt nem tudja senki biztosan. Ami biztos, hogy miattam nem fog új erőre kapni, én sem vásárlóként, sem hálózati tagként nem játszom :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!