Csak én gondolom úgy hogy Magyarországon nettó 200 alatt nem szabad elmenni dolgozni ?
#36 tudom, hogy nagyon rossz lehet a szánalmas életeddel ezt feldolgozni, hogy nem mindenki egy utolsó proli, mint te, de azért próbáld neg :)
igen, 700at keresek, nettóban, uuuuu, hihetetlen összeg
remélem megpukkadsz, ha elmondom, hogx home officeban, kb semmit se csinálva kapok ennyit ;)
Ja én nem pukkadok meg, havi nettó 15, milliót keresek fodrászként úgy, hogy ki sem lépek a lakásból. Irigy vagy, mi? :D
Szánalmas életed meg neked van.
Ne menj el 200 ezerért dolgozni napi 8 órába!
Menj el 100 ezerért napi 4 órába, és mellette tanulj, sportolj, játsz, vagy készíts hobbi cuccokat / vállalj szerelést karbantartást, kertimunkát.
ezekkel többre mész idővel mint a 200 ezres lélekölős droidmunkával.
700 at kap home office-ban, de el ne hidd már, hogy alkalmazott.
:D
Alvállalkozóként keres ennyit, adózik maga után, vagy fenttart egy kft-t.
Figy kérdező, én azt mondom neked, ha nincs semmi munka az gáz,
Keress valamit ami azért fizet, aztán onnan lehet továbblépni, úgy hogy mellette is keresel mást.
Az itt 700 ezret keresőknek sincs semmi garancia arra, hogy ez a munkájuk őszre is meglesz, a végzettségük nyilván meglesz, de a piac az tud fordulni egyik évről a másikra is akár, ráadásul jövőre választások jönnek...
Egyszer fent, egyszer lent...
"Nem 41 vagyok, de szintén 700, alkalmazottként, hófehéren, bejelentve. HOból. Sok ilyen munka van."
Havi 700 ezres fizetéssel, hogy nincsen egy kft-d meg még egy alkalmazottad?
Ha a fizetésed kétharmadát beforgatnád 3x ennyit kereshetnél ha már ennyire penge vagy nem? vagy csak szerencsés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!