Csak én gondolom úgy hogy Magyarországon nettó 200 alatt nem szabad elmenni dolgozni ?
"Még mindig nem válaszolták, hogy aki nem talál ennyiért munkát, annak ki fizeti majd a megélhetését, ha nem megy el kevesebbért dolgozmi?"
én válaszolok a kérdező helyett
saját magam, megtakarításból
amikor kirúgtak a munkahelyemről, ahol nettó 400 körül kerestem, nem mentem el dolgozni kevesebbért
3 hónapot pihentem, tanultam, majd megszereztem egy még jobban fizető állást
@07:11
Ja, mert ez teljesen életszerű hogy 3 hónap "tanulással" egyből 400e Ft+ fizetéses munkákra vesznek majd fel. :D
@07:46
képzeld, azóta még tovább tanultam, elvégeztem a mestert levelezőn és most 700at keresek :D
teljesen életszerűtlen hogy 2 évnyi "tanulással" ennyivel többet keresek :D
"képzeld, azóta még tovább tanultam, elvégeztem a mestert levelezőn"
Gondolom azt is két munkahely között 3 hónap alatt...
Szóval érted mire gondolok. Meg ez a kérdés nem is arról szól amiről te beszélsz, hanem azokról, akik nulla tudással meg hajlandósággal a fejlődésre kötik az ebet a karóhoz hogy márpedig ők x ft alatt nem mennek el dolgozni, mert ők a kovácspisták Zalarottyantóról, és ök nekik ennyi és ennyi kell a megélhetéshez. De közben semmit nem tudnak felmutatni.
"és most 700at keresek"
Csak szeretnél annyit keresni. Valószínűleg munka nélkül ülsz anyádék nyakán otthon.
32-es megint fogalomzavarban éltek.
Nem arról van szó, hogyha van opciód jobban keresni akkor is el kell-e menni 20 ezerért melózni.
Mert nem, akkor nem kell.
Ha tudsz otthon tanulni a megtakarításaidból és utána többet tudsz keresni akkor nem kell. Nyilván esetedben az a jobb megoldás, ha nem mégy el.
Viszont vannak, akiknek nincs ilyen opciójuk. Mert nincs megtakarításuk, mert nem tudják mit lehetne tanulni, mert nem tudnak tanulni, mert nem akarnak tanulni, mert nem érdekli őket más, mert nincs szükségük annyira a fizetésre, mert kisebbek az igényeik - az ok számtalan lehet, de a lényeg, hogy nekik hülyeség lenne NEM elmenni 200 ezerért dolgozni, mert nekik az lenne a jó döntés az ő élethelyzetükben.
Ha teljes állásban dolgozik, legtöbbször du. 3 körül esik haza és még órákat készül másnapra. Emellett nem sok idő van magántanítani.
Tudom, mert anyum tanár, arról szólt a gyerekkorom, hogy nincs rám ideje mert vagy az iskolára készül, vagy dolgozatot javít, vagy az osztályát kísérgeti valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!