Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én gondolom úgy hogy...

Csak én gondolom úgy hogy Magyarországon nettó 200 alatt nem szabad elmenni dolgozni ?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben elszálltak az árak ennyi minimum kell az emberi megélhetéshez.

2021. ápr. 8. 17:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
38%

19

Aha,kinek mi a szintje...csak tudod ahol én dolgozok ott lehet mászni a ranglétrán és ha jól dolgozok akkor lazán megkeresem a 200.000-at

Te meg mit csinálsz?Semmit csak város a sült galambot a szádba míg anyuci és apuci eltart téged.Amugy mi a te szinted? Mi is a szakmad?

2021. ápr. 8. 18:30
 22/62 A kérdező kommentje:
utolsó munkahelyen nettó 250-et kerestem most se akarom lejjebb adni de tudom én vagyok a szemét hogy nem akarok vegetálni.
2021. ápr. 8. 18:33
 23/62 anonim ***** válasza:
79%

Jó, te ennyit keresel, elhisszük.

Még mindig nem válaszolták, hogy aki nem talál ennyiért munkát, annak ki fizeti majd a megélhetését, ha nem megy el kevesebbért dolgozmi?

2021. ápr. 8. 18:34
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

"de tudom én vagyok a szemét hogy nem akarok vegetálni."

Nyilván ha meg tudsz keresni 250et (mert ér annyit a munkát), akkor minek fogadnál el 200 ezres fizetést... de te azt szeretnéd, hogy SENKI se fogadjon el annyi fizetést, ami baromság, mert sokaknak nem ér annyit a munkája.

2021. ápr. 8. 18:41
 25/62 anonim ***** válasza:
100%

"utolsó munkahelyen nettó 250-et kerestem most se akarom lejjebb adni"

Miért kellene lejjebb adnod? Nem értem mi a hiszti tárgya...

2021. ápr. 8. 18:44
 26/62 anonim ***** válasza:
8%

Ha 250-et kerestél, akkor mire vered itt a nyáladat...???

Biztos van olyan jó szakmád, hogy máshol min. ennyit megkapsz...

:))))

2021. ápr. 8. 18:55
 27/62 anonim ***** válasza:
5%
Sajnos én se engedhetem meg magamnak, hogy nettó 200 alatti fizetésem legyen. Előbb lapátolok sz*rt. Sajnos tudom, hogy sokan kevesebből kell hogy éljenek.
2021. ápr. 8. 18:58
 28/62 anonim ***** válasza:
38%
Elvállalni a 200 ezres fizut nem szégyen, csinálni sem. Az sem, ha valakinek csak ennyire van képessége valami okból. Van olyan helyzet, amikor minden fillér számít. De benneragadni és nem csinálni semmit a vàltozásért csak nyafogni, az szégyen.
2021. ápr. 8. 19:15
 29/62 anonim ***** válasza:
8%
28as: Mi lenne ha mindenki igy gondolkodna mint te? Senki nem nyafogna hanem mindenki sokat keresne és akkor nem lennének se szegények se gazdagok de akkor termelés sem lenne és a gazdaság is teljesen leállni. Mindenki csak orvos lenne mondjuk havi a millioert de nem lenne ki kenyeret sutne mondjuk. Itt arról van szo hogy a kormány ellopja a pénzt meg a rengetek adó és vallalkozasokat tesznek tönkre. Sok cég nem kepes kitermelni annyit hogy tobbet fizessen mint 200 ezer egy alkalmazottnak. De aki 200 ezret meg keres nem tud 600 ezret keresni mert a 600 ezres munkara van munkaero es lesz is mert jol fizeto munkára mindig megvan az ember. De az arak emelkednek lassan elerjuk a nyugati árakat csak nyugaton megkap egy ember egy betanitott munkára netto 450 ezret addig itthon elégedjen meg 160-200 ezer forinttal.
2021. ápr. 8. 22:51
 30/62 anonim ***** válasza:
49%

Lóphaszt nem tudsz a gazdaságról.

"A jól fizető munkákra mindig meg lesz az ember" - ez nettó hazugság. Pont azért fizetnek jól, mert nehéz rá embert találni. Na nem azért, mert kevesen akarják elvállalni, hanem mert kevesen alkalmasak rá.

Azt elegánsan figyelmen kívül hagytad, hogy írtam, nem baj, ha valakinek a képességeinek a határa egy nettó 200as fizetésű állás. De ha többet akar, tegyen érte, ne csak nyafogjon. Ha meg neki ennyi megy, akkor bele kell törődni. Vagy keresni másik ágazatot, munkát, amiben jobb, de akkor megint ott vagyunk, hogy nem hisztizni kell.

Csak annyiban van igazad, hogy a kormány lop.

2021. ápr. 8. 23:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!