Csak én gondolom úgy hogy Magyarországon nettó 200 alatt nem szabad elmenni dolgozni ?
19
Aha,kinek mi a szintje...csak tudod ahol én dolgozok ott lehet mászni a ranglétrán és ha jól dolgozok akkor lazán megkeresem a 200.000-at
Te meg mit csinálsz?Semmit csak város a sült galambot a szádba míg anyuci és apuci eltart téged.Amugy mi a te szinted? Mi is a szakmad?
Jó, te ennyit keresel, elhisszük.
Még mindig nem válaszolták, hogy aki nem talál ennyiért munkát, annak ki fizeti majd a megélhetését, ha nem megy el kevesebbért dolgozmi?
"de tudom én vagyok a szemét hogy nem akarok vegetálni."
Nyilván ha meg tudsz keresni 250et (mert ér annyit a munkát), akkor minek fogadnál el 200 ezres fizetést... de te azt szeretnéd, hogy SENKI se fogadjon el annyi fizetést, ami baromság, mert sokaknak nem ér annyit a munkája.
"utolsó munkahelyen nettó 250-et kerestem most se akarom lejjebb adni"
Miért kellene lejjebb adnod? Nem értem mi a hiszti tárgya...
Ha 250-et kerestél, akkor mire vered itt a nyáladat...???
Biztos van olyan jó szakmád, hogy máshol min. ennyit megkapsz...
:))))
Lóphaszt nem tudsz a gazdaságról.
"A jól fizető munkákra mindig meg lesz az ember" - ez nettó hazugság. Pont azért fizetnek jól, mert nehéz rá embert találni. Na nem azért, mert kevesen akarják elvállalni, hanem mert kevesen alkalmasak rá.
Azt elegánsan figyelmen kívül hagytad, hogy írtam, nem baj, ha valakinek a képességeinek a határa egy nettó 200as fizetésű állás. De ha többet akar, tegyen érte, ne csak nyafogjon. Ha meg neki ennyi megy, akkor bele kell törődni. Vagy keresni másik ágazatot, munkát, amiben jobb, de akkor megint ott vagyunk, hogy nem hisztizni kell.
Csak annyiban van igazad, hogy a kormány lop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!