Csak én gondolom úgy hogy Magyarországon nettó 200 alatt nem szabad elmenni dolgozni ?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben elszálltak az árak ennyi minimum kell az emberi megélhetéshez.2021. ápr. 8. 17:28
11/62 anonim válasza:
Csak hogy értsük a helyzetet.
A kérdezőnek sehol nem akarnak megfizetni min 200 ezret, ezért hisztizik, hogy a társadalom lázadja ki neki a nagyobb bért, mert ő a seggéd nem emelné fel semmiért.
12/62 anonim válasza:
#11: Pontosan!!! :)
a szokásos munkaügyis troll szerintem...
13/62 A kérdező kommentje:
Na megjöttek a kizsákmányoló Döbrögik is
2021. ápr. 8. 18:06
14/62 anonim válasza:
miféle kizsákmányolókról beszélsz, wzzeg???
Ha nincs lóvéd, el kell menni bármennyiért, és közben ezerrel keresni olyat, ami többet fizet!!!!
De 0 ft-ból sehogy nem fogod kifizetni az albit meg a hambidat!
15/62 anonim válasza:
Várjuk a választ, kérdező. Most ki fizeti a megélhetésed, hogy neked belefér inkább 0 forintot keresni, mint 200 ezret? 😄
16/62 anonim válasza:
Na mi van? Bele trafáltam a közepébe tényleg erről van szó, hogy egy mamahoteles munkanélküli vagy, aki azon duzzod hogy sehol nem kap 200 kilót? :D
17/62 anonim válasza:
Én annak örülök hogy egyáltalán van normális szerződéses munkahelyem.Probaidos fizetésem 150.000 és nem kell szethajtani magam,napi 8 óra
18/62 anonim válasza:
Kérdező, a te szinted nyilván az, hogy anyád tart el, mert ha nem így lenne, megértenéd, mi sarkallja arra az embereket, hogy 120-150 ezerért is elvállaljanak valami melót.
19/62 anonim válasza:
Nekünk nem kell tenned itt az agyad anonim oldalon anonim konnentelőknek. Ha te bárhol kapnál 200e Ft fizetést vagy ennél jóval többet, akkor nem írnál ki ilyen hiszti kérdést, ezt te is nagyon jól tudod. :)
20/62 A kérdező kommentje:
20-as ha így lenne irigyelnéd mi?
2021. ápr. 8. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!