Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/327 anonim ***** válasza:
8%

Csak trollok nezznek hülyének az pedig nem számít.

) A többi 99% miért is bukik? :)

Már leirtanem nézz utana hogyan kell csinálni. Itt is hasonló az arany. Én utána néztem s nem buktam mlmel s mással se. Milyen érdekes ugye?

2021. márc. 29. 13:14
 102/327 anonim ***** válasza:
0%
*nem néz utana
2021. márc. 29. 13:14
 103/327 anonim ***** válasza:
89%

Troll = vitát generáló, nem érvelő, destruktív idióta. Azaz te.

Érdekes, kb. 2 éve kezdtem a munkahelyemen, és összesen 10 milliónál is több fizetést és bónuszt utalt már nekem a cég. Az összes ismerősöm és kollégám 100%-ban nyereséges, sosem volt mínuszos hónapjuk. Mutatnál 5 milliós forgalmú, sikeres MLM-eseket? Egy statisztikát, hogy hányan vannak? Nem is a profitot, hanem forgalmat... 😅

Igaz, mi értéket teremtünk. Mi 100%-ban keresünk a tudásunkon. Hogy lehet, hogy az MLM-esek csak 1%-ban nem buknak? Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter? 😂 Ennél még a lottózás is jobban fizet, mert 2% eséllyel már kettesed lesz ;)

2021. márc. 29. 13:24
 104/327 anonim ***** válasza:
90%

Azért a válaszaid hasznossága jól sejteti, mennyire lehetsz kompetens.

Nincs mit ragozni, az MLM egy végletekig lenézett dolog. A Mekiben krumplit sütni, takarítani nem ciki szerintem, de “pénzügyi tanácsadónak” vagy bioptronlámpaügynöknek lenni nagyon. Teljesen komolytalan, emellett a kezdők 90 százaléka nem keres vele semmit, 9.9 százaléka keres egy keveset, 0.1 százaléka meg elfogadhatóan megél belőle.

2021. márc. 29. 13:29
 105/327 anonim ***** válasza:
9%

A troll az aki kisiklatni próbálja a párbeszédet valótlan dolgokkal szemelyeskedessel sertegetessel. Pont ahogy te teszed most is. Az aki azt mondja hogy ezek tények s csak utana kellene nézni az nem troll. Nézz utána a troll fogalmának is.

Miért kéne mutatom mikor nyilvános aat hogy melyik mlm cégnél hány ember milyen szinten van?

Nem az a troll aki utana nézhető nyilvanos adatoknak nem néz utána helyetted s nem linkelni be neked fogd már fel valahogy.

Nem mellesleg ezeket magadrol te is csak bemondod s te se linktel be semmit. A saját fogalmad szerint is te magad vagy a troll.

2021. márc. 29. 13:29
 106/327 anonim ***** válasza:
0%
Már leirtam miert bukik az mlmesek 99 szazaleka. Mert nem néz utána csak pénzt fektet be oda ahova nem kene. És mástól várja hogy helyette dolgozzon ahogy pl. Ti is, az itteniek 99% a. Nem nehéz kitalalni hogy ebből bukás lesz. Csak ti az információt bukjatok el. Ha pénzt fizetnének be valahova így akkor azt buknatok el.
2021. márc. 29. 13:33
 107/327 anonim ***** válasza:
90%
És miért van az, hogy a 106 véleményből egy sem ért veled egyet? Mindenki ostoba, te ismered egyedül a nagy lehetőséget?
2021. márc. 29. 13:41
 108/327 anonim ***** válasza:
8%
Mert egyedül én néztem utána. ti csak követelitek, hogy tegyem meg helyettetek.
2021. márc. 29. 13:45
 109/327 anonim ***** válasza:
7%
Én senkitől se követeltem se linket se mást se itt se mashol hanem egyszerűen csak utána néztem magam.
2021. márc. 29. 13:47
 110/327 anonim ***** válasza:
89%

"A troll az aki kisiklatni próbálja a párbeszédet valótlan dolgokkal szemelyeskedessel sertegetessel."

Ezt te csinálod.

"Az aki azt mondja hogy ezek tények s csak utana kellene nézni az nem troll."

De, az. Mert át akarod hárítani a bizonyítás kényszerét. Belinkelem, hátha harmadszor sikerül felfognod [link]

"Miért kéne mutatom mikor nyilvános aat hogy melyik mlm cégnél hány ember milyen szinten van?"

Nem nyilvános adat. Hazudsz. Ha az lenne, belinkelnéd.

"Nem mellesleg ezeket magadrol te is csak bemondod s te se linktel be semmit. A saját fogalmad szerint is te magad vagy a troll."

Nem sértésből, de te tényleg értelmi fogyatékos vagy?

"Már leirtam miert bukik az mlmesek 99 szazaleka. Mert nem néz utána csak pénzt fektet be oda ahova nem kene."

Hogy lehet az, hogy nincs még egy ilyen veszteséges "MUNKA"? Még a forexen is nyer a hozzánemértő emberek 5-10%-a.

"És mástól várja hogy helyette dolgozzon ahogy pl. Ti is, az itteniek 99% a."

A képtelen állításaid bizonyítása nem munka, hanem alap elvárás intelligens emberek között. Persze nem a félpipás szinten... Én meg csendben dolgozok a munkahelyemen, nagyon nem ingyen, jól élek belőle, rengeteg előrelépési lehetőségem van, és nem aggódom hogy a balekjaim megveszik-e a hatástalan csodabogyóteáimat. :)))

"Mert egyedül én néztem utána. ti csak követelitek, hogy tegyem meg helyettetek."

Ne hazudozz. Ez a része mondjuk az, ami nem szórakoztat, hanem okádhatnékom támad tőled. Undorító, ahogy te valakinek képzeled magad.

"Én senkitől se követeltem se linket se mást se itt se mashol hanem egyszerűen csak utána néztem magam."

Itt van egy csomó válaszoló, 70-90% hasznos válasszal, szóval nem éppen hülyék, fel tudják fogni, hogy kinek kell mit bizonyítani, és valószínűleg 100x annyit olvastak már életükben, mint egy félpipás senkiházi troll. Ismerik a gyakori érvelési hibákat, amiket te folyamatosan okádsz magadból. Te meg csak a szájtépéshez értesz, a hisztihez, a konfliktus generálásához, a beszólogatáshoz, az orrvérzésig ismételgetéshez, meg a propaganda ingyen terítéséhez. Ezért te biztos nem kapsz pénzt, szóval egy igazi balek vagy.

2021. márc. 29. 14:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!