Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
#59-es voltam, és amit leírtam abban semmi hazugság nem volt. Én se állítom azt hogy te hazudnal, csak hogy nincsen igazad. De szeretném ha konkrétan ramutatnal hogy a válaszom mely része volt hazugság.
Es ha már mindig a google-re hivatkozol akkor gugliztam neked egyet, első találat:
“A multi-level marketing kritikusai szerint valójában leplezett piramisjáték, melyben a termék csak ürügy, a valódi jövedelem a tagok beszervezéséből és más kapcsolódó jövedelmekből jön, nem a termékforgalmazásból“
Nem éppen akadémiai forrás a Wikipédia, de a cikkben nagyon jó érvek szerepelnek.
Azok a cikkek amik ezeket cáfolni próbálják azokat kivétel nélkül mlm-esek irtak.
Amúgy egy vitában arra hivatkozni, hogy “olvass utána”, mindenféle érvet nélkülözve az egy klasszikus érvelési hiba és feltehetőleg a tudás és érvek hiányát jelzik.
Nem bemondas. A bizonyítékok a neten vannak. Le is írtam. Csak vennetek kellene a fáradtságot és megkeresni. Persze egyszerűbb helyette hülyeségeket találni ki. De pontosan meg van határozva mi az az mlm s nem az amit ti itt kitaláltok. Hogy mi a hazugság? Pl. Az hogy mlmben a belépés ideje számít. Az is hazugsag,hogy egy az egyben olyan mint a piramis. Jelentős különbségek vannak. De meg mindig kérdés hogy mi az ordogert nem nézel magad utána? Ki vagyok én neked szerinted? Nevelőd? A tanárod? Vagy mi? De még egy tanár is elvárja hogy a diák a témából felkészült legyen. Az hogy a kritikusok szerint ez meg az, stb., az nem érv. Kritikus bárki lehet és bármit kitalalhat a valósággal szemben. És érdekes ezek a kritikusok is sorra valótlan dolgokat állítanak. Egyszerűen osszekeverik az mlmet a piramissal ahogy te is.
"Azok a cikkek amik ezeket cáfolni próbálják azokat kivétel nélkül mlm-esek írták" ez is hazugság. Én magam vagyok rá az élő példa nem vagyok mlmes, csak tudom mi az mlm, mert veletek ellentétben vettem a fáradtságot és utána néztem. És nem egy vagy több róla írt cikket olvastam el hanem magának az mlmnek a szerkezetet néztem meg. Ahogy a piramist is. Messze nem ugyanaz megnezzni valamit vagy cikkeket olvasni róla.
Kevered az érvelés hiba az erv és vita fogalmát.az hogy néz utána magad,nem érv. Hanem felszólítás tájékoztatás arról hogy nem a csicskád vagyok.valamint válasz arra amilyen stílusban beszélsz velem. Ezekutan nem várható el hogy helyetted tájékozódjak. Ahhoz minimum kulturált hangnemben kellene szepem megkerned. Ehelyett személyeskedés becsmerelsz jelzőkkel illetsz pusztán azért mert más velemenyem valamiről mint neket. Szó sem lehet arrol hogy egy ilyen neveletlen embernek bármiféle szivesseget tegyek.
Olvasd el inkább a valaszokat. S akkor majd nem írsz ilyen hulyeseget. És járj utána magad. Kinek képzeled magadat hogy itt utasitgatsz hogy keresgéljek a neten helyetted???
Írtam mar engem nem érdekel ha hulyesegeket hiszel. Leirtam hogy ezeket csak kitalaltad vagy felreinformaltad magad s annyi. A te dolgod hogy ezzel mit kezdesz. Ellenőrződ amit tudsz vagy továbbra is hulyesegeket hiszel és terjesztesz.
Most is hazudsz. Nem az allitottam hogy nekem vannak bizonyítekaim. Hanem a neten vannak fent ezek a témák.csak venni kéne fáradságot megkeresni s elolvasni. Senki nem néz azért hulyenek mert néhány troll a gyakorin hulyesegeket terjeszt arról amiről fenn vannak a neten adatok. Ráadásul ezekhez adatokhoz neken nincs is közöm csak annyi hogy más forrásból tudok róluk.
Magamnak nem azzal teszek szivesseget ha trollok helyett keresgelek a neten hanem azzal a ha a sajat dolgaimmal foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!