Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/327 anonim ***** válasza:
6%
Az nem érv hanem csak kiderult valaszaitokbol
2021. márc. 28. 14:22
 32/327 anonim ***** válasza:
6%

"Nem tévedek, mert csináltam én is. Minőség, azért kell hetekig tuszkolni az emberek torkán le a dolgot"

Hát ha így csináltad akkor ne csodálkozz hogy nem ment. Utána kellett volna járni, hogyan kell csinálni.

2021. márc. 28. 14:23
 33/327 anonim ***** válasza:
0%
9 tőlem kérdezed?
2021. márc. 28. 14:23
 34/327 anonim ***** válasza:
93%

#32 Igen, azért van minden kívülálló (nem értékesítő) és volt értékesítő is azon a véleményen, hogy az MLM az egyik legrosszabb értékesítői stratégia.

Ők mind tévednek, és csak nem jártak utána alaposan a dolgoknak, hát persze.

2021. márc. 28. 14:34
 35/327 anonim ***** válasza:
0%
Látod még az se jár utána, aki benne van.
2021. márc. 28. 14:45
 36/327 anonim ***** válasza:
0%
Úgy ahogy az csinalta akit idéztem, úgy tényleg rossz stratégia.
2021. márc. 28. 14:46
 37/327 anonim ***** válasza:
0%
De ha nem hiszitek, keressetek egy céget amirol ti is tudjátok, hogy működik. Pl. A Spar. Menjetek be s próbáljátok ki hogy az eladók tukmaljak e a terméket. Ha nem akkor el kellene rajta gondolkoznotok, hogy esetleg mlmben se kéne...
2021. márc. 28. 15:20
 38/327 anonim ***** válasza:
93%

“ Ha egy jó MLM-ben vagy értékesítő, az meg a szakma csúcsa, hisz akár 5-10 év alatt meg tudod keresni azt a pénzt, amit egy klasszikus értékesítő egy élet alatt.”

Bocsi de ezen nagyon felrohogtem. Többek között a B2B stratégiai sales is a felelősségi köreim közé tartozik, tehát nem éppen edényeket kell eladnom hanem például vállalati ügyfelekkel szerződéseket kötni és a hosszútávú értékesítési volumenert felelni. És elmondhatom, hogy az mlm-es értékesítőket nem hogy a szakma legaljanak, de meg a részének se tartom. Értelmes ember, aki nem frissen végzett érettségizett és nem 70 éves nyugdíjas nem végez ilyen munkát főállásban.

Mondom ezt úgy, hogy 19 évesen 2-3 hónapig benne voltam az OVB-ben egyetem alatt, csak annyira rohogogorcsom támadt ha megláttam a sok zselezett hajú, saját magát hátba veregeto, magát a wall street farkasanak gondoló, egész nap coelho-szintű motivációs bölcsességeket puffogtato majmokat, hogy egyszerűen nem bírtam sokáig.

Kedvenc jelenetem az volt, amikor a területi vezető bejött az irodába egy magnóval, hogy mindenki üljön le, csukja be a szemet és képzelje el hogy a Bentley autójukban ülnek a Duna parton egy bomba csajjal, -amúgy pont ő is erről jött - ehhez csak azt kell tennunk hogy telefonalunk, telefonálunk és telefonalunk. Körbe néztem és ilyen áhítatot nem láttam meg emberek arcán. Na ilyen nevetséges dolgokból minden napra jutott.

Hidd el hogy az mlm a világ egyik legjobban lenézett szakmája.

2021. márc. 28. 15:47
 39/327 anonim ***** válasza:
0%
Van e nélkül is mlm. S akkor máris nem az amit leneznek
2021. márc. 28. 15:55
 40/327 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj hogy ha ezt egy cég nulla az előbb általam említett bullshittel csinálja (díjátadók meg a többi nélkül), az emberek félrevezetése nélkül, hozzáadott értéket is teremtve akkor oké. De én ilyen mlm-rol meg nem hallottam, mert az összes erre a motivációs maszlagra van kihegyezve.
2021. márc. 28. 16:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!