Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
@8.44
Tévedsz. A válaszai százszázalékosak, hisz csak tényeket ír.
A válaszai esetében a százalékok a pontozók értelmi szintjének a mérőszáma.
Tényleg? Én azt hittem hogy az alkohomentes sör alkohloltartalmát. :D
Na látod, pont én is ki tudok találni ilyen bugyuta semmitmondásokat, de attól még ugyan úgy te maradsz az oldal ügyeletes mlm-es hülyéje. :D
Úgy néz ki a te szótáradban mást jelent a tény. 😂
Az MLM minden, csak nem az értékesítés és a marketing csúnya, ezt marketingesként biztosra mondom neked.
@10:57
Szegény öcskös totál elmebeteg, teljesen el van szakadva a valóságtól.
19-20 évesen, érettségivel mennyire lennél hiteles mint értékesítő? Főleg ha a nemlétező gazdagságodat kéne kivetítened egy MLM-es átveréssel. Ennél csak a "pénzügyi tanácsadók" a jobbak a ballagási öltönyükkel meg 20 éves Suzuki Swifttel. :D Inkább tanulj valami értelmeset. Persze ha elég gerinctelen vagy, az "értékesítés" is bejöhet.
A 11-es (másfél pipa) bevédi a 8-ast (másfél pipa). Ez skizofrén, és magával beszélget? :D 15-ösnek köszönöm a megjelenést, fél pipás válaszolót még életemben nem láttam... :'D
17#
Igazat? 😂 Igen, tulajdonképpen az igazság az az amit elfogadsz igazságnak, így van ez a lapos föld hívőknél is.
Szóval maradjunk annyiban, hogy a ti szűk körötök realitásában igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!