Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
9 oldalon keresztül nem sikerült egyik válaszban sem leírni, hogy mennyi idő alatt mekkora jövedelme lett az mlm propagandistának. Még csak hozzávetőleges számokat, arányokat sem írt....
Hmmm mit mondhatnék, engem " meggyőzött"
9-es voltam
"Másolni senki nem kért, hogy másolj be száz oldalakat, mivel nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mások gondolataid hogyan tudod ide leírni. Hanem mint egy felnőtt embertől elvárni lehet, épeszű, saját, egyénileg megfogalmazott mondatokat írj le, és érvelj velük, a komolyabb információ csere érdekében."
Aha szóval még át is kell fogalmaznom a neten fellelheto anyagokat.nagyszeru. És még erveljek is. Mi lenne ha azoknak adnál munkát akiket megfizetsz? én nem vagyok sem beosztottad se szerződött partnered, ingyen munkásnak meg nézz más balekot.
#89-90-92
Látom sokat nem fogtál fel abból amit írtam. Rád hagyom, jobbulást.
Maradjunk annyiban hogy ha nektek valami fontos akkor vagy megcsinaljatok magatok vagy felbereltek valakit aki hajlandó megcsinalni. Esetleg szépen megkertek valakit hogy szivessegbol megtegye nektek. De hogy itt gyakorin becsmerelve követelitek hogy valaki dolgozzon nektek ingyen... Nem én vagyok a beteg hanem ti akik ezzel probalkoztok.
Mégis miért kutakodjak helyettetek neten? Miért erveljek amikor hazutdok. Inkább koszonjetek meg hogy leirtam hulyesegeket hisztek valamiről mert hibásan felelőtlenül tájékozódhatok róla. De hogy utána nézetek az a ti dolgotok nem az én dolgom hogy bizonyítékokat tolják állatok csak mert ti felelőtlenül vagytok.
Nekem bőven van más dolgom is mint lusta felelőtlen emberek helyett nézzek utána annak aminek ok lusták voltak utána nézni s csak elhittek ezt meg azt. Ismétlem, nem az én dolgom helyettetek tájékozódni.
"A csatlakozás pozíciója semmit se határoz meg mert mindenki alul csatlakozik."
Csak nem mindegy hogy az alapító vagy, az alapító alá kerülsz be, vagy 1-2-3-5-10 szinttel alá. Tudod, ez a pozíció jelentősen korlátozhatja a piramisban alád csatlakozók számát. Nincs végtelen sok ember a földön, balek meg jóval kevesebb.
"Igazgató alá bármikor be lehet csatlakozni mindossze annyi kell, hogy az igazgato is akarja. Ez persze gyakran nem valósul meg."
Ja hogy ez így megy! 😂 Nem is értem, miért nem akarja az igazgató...
"Igen aki bukik az mind hülye mert pénzt fektet olyasmibe amiről világosan le van írva hogy nem kell bele pénzt befektetni."
Ennél tökéletesebb példát a pénzügyi analfabetizmusodra nem is írhattál volna.
"Ezeket ép az itteni trollok tettek csak kivéve persze a könyv elolvasasra. De aki már egy könyvet elolvadott az tudja mi az a mlm. Feltéve persze hogy olyan könyvet olvasott el amiben ez le van írva."
A propaganda oktatóanyagaid nem tudományos források :( Trollozni meg a fél pipáddal csak óvatosan, még beutalnak a diliházba.
"nem foglalkozom mlmel, csak ismerem mert utána néztem, mi az."
Akkor miért vergődsz ennyire, hogy - bármilyen bizonyíték bemutatása nélkül, csak úgy bemondással - "bizonyítsd" az "igazad"? Ilyet csak érdekeltek vagy elmebetegek csinálnak.
"De az is eléggé gáz ha téged itt kellene meggyozni bármiről is ahelyett hogy magadneznel utana."
Állítasz valamit, tehát neked kell bizonyítanod. A jogi példád kicsit félrement, mert az ügyészségnek bizonyítania kell hogy valaki bűnös, nem bemondásra megy. Mint ahogy te próbálkozol.
"Ere hiába vársz mert nem nagyon fog más nekiallni itt győzködni csak valami szelhamos."
Te ilyen szélhámosnak tűnsz.
"Ha pedig megyoz akkor sirhatsz rihatsz s atkozhatod az egész világot a sajat hulyeseget miatt."
Jaj de szeretnénk mi kollektívan sírni-ríni, hogy mennyire nem volt igazunk, de sajnod megtagadod tőlünk a bizonyítékokat...
"Aha szóval még át is kell fogalmaznom a neten fellelheto anyagokat.nagyszeru. És még erveljek is. Mi lenne ha azoknak adnál munkát akiket megfizetsz? én nem vagyok sem beosztottad se szerződött partnered, ingyen munkásnak meg nézz más balekot."
Egy hatalmas balek vagy, aki *állítólag* nem érdekelt az MLM-ben, mégis itt vergődik ingyen, hogy "bizonyítsa" a csak az elméjében létező igazát. Ha a neten fellelhető, be tudod linkelni. Az állítás bizonyítása nem munka, hanem egy alapelv. Persze csak értelmes, nem IQ-negatív emberek között. [link]
"De hogy itt gyakorin becsmerelve követelitek hogy valaki dolgozzon nektek ingyen... Nem én vagyok a beteg hanem ti akik ezzel probalkoztok."
Te becsmérelsz, trollozol, hazugozol le mindenkit a fél pipáddal. Az állítás bizonyítása nem ingyen munka, ezt nem belátni súlyos korlátoltság. Rád mondják az általános választójog elleni érvként, hogy "na és még ez is szavazhat".
"Mégis miért kutakodjak helyettetek neten?"
Mert te állítod hogy van ilyen bizonyíték, te kis buta :)))))
"Miért erveljek amikor hazutdok."
Élőben is ilyen pofátlan, gerinctelen senki vagy, vagy már megvertek párszor, és nem mersz így viselkedni?
"Inkább koszonjetek meg hogy leirtam hulyesegeket hisztek valamiről mert hibásan felelőtlenül tájékozódhatok róla."
Itt bizonyítod, hogy mentálisan beteg vagy. Sajnállak.
"De hogy utána nézetek az a ti dolgotok nem az én dolgom hogy bizonyítékokat tolják állatok csak mert ti felelőtlenül vagytok."
A te dolgod az állításod bizonyítása. Nem mi találtuk ki, ez így van, mióta nálad milliószor okosabb filozófusok megfogalmazták a tételeiket.
"Nekem bőven van más dolgom is mint lusta felelőtlen emberek helyett nézzek utána annak aminek ok lusták voltak utána nézni s csak elhittek ezt meg azt. Ismétlem, nem az én dolgom helyettetek tájékozódni."
Akkor nem trollkodnál, hanem hoznád az objektív bizonyítékokat, és le lehetne zárni a vitát azzal hogy kinek van igaza. Úgy tűnik, mégis ráérsz. Ismétlem, a te dolgod a kretén állításaid alátámasztása, de ezt vagy nem bírod belátni mert olyan korlátolt vagy, vagy csak simán elmebeteg vagy.
"Csak nem mindegy hogy az alapító vagy, az alapító alá kerülsz be, vagy 1-2-3-5-10 szinttel alá. Tudod, ez a pozíció jelentősen korlátozhatja a piramisban alád csatlakozók számát. Nincs végtelen sok ember a földön, balek meg jóval kevesebb."
Ennek igencsak ellentmond az amikor valaki egy 30 eve működő mlmbe lép be s néhány év után magasabb pozícióba kerül mint az előtte belépők 99%-a.
""Igazgató alá bármikor be lehet csatlakozni mindossze annyi kell, hogy az igazgato is akarja. Ez persze gyakran nem valósul meg."
Ja hogy ez így megy! 😂 Nem is értem, miért nem akarja az igazgató..."
Én viszont értem, hogy miért nem érted. Mert lusta voltál utána nézni hogyan működik az mlm. Csak mukodeskeptelen modellekről írsz. De a tájékozódás ezen segíthet. Az is ha más tájékoztat de ahhoz előbb keresned kell egy balekot aki utana néz helyetted.
""De az is eléggé gáz ha téged itt kellene meggyozni bármiről is ahelyett hogy magadneznel utana."
Állítasz valamit, tehát neked kell bizonyítanod. A jogi példád kicsit félrement, mert az ügyészségnek bizonyítania kell hogy valaki bűnös, nem bemondásra megy. Mint ahogy te próbálkozol."
Nement felre mert nem bemondasrol irtam hanem arról hogy az ügyeszség már bizonyította.ahogy az itt elhangzottakat is bizonyították már csak utána kellene nézni.a bíróság utána szokott nézni hogy mi van már bizonyítva. Ti nem. Ez a különbség.
" de sajnod megtagadod tőlünk a bizonyítékokat..."
Lekapcsoltam az internetedet? Fegyveres öröket küldtem a házad elé akik nem hagyják hogy személyesen menj el valahova utána nézni? Nem tagadtam meg semmit csak az ingyen vegzett munkát.
"Ennek igencsak ellentmond az amikor valaki egy 30 eve működő mlmbe lép be s néhány év után magasabb pozícióba kerül mint az előtte belépők 99%-a."
Ezt hívják ritka kivételnek. ;) Volt egy nagyon jó cikk Mészáros Lőrincről, aki a magyar történelem leggyorsabb ütemű meggazdagodását mutatta be, lepipálva a kvázi világhírű magyar nagyvállalatokat, mint a Tungsram vagy a Ganz művek. Ő is egy ilyen kivétel. :))) A többi 99% miért is bukik? :)
"Mert nem dolgozom helyetted?"
Az állításod bizonyítása nem az én dolgom, hanem a tiéd. Civilizált, művelt, értelmes emberek között a KÖTELESSÉGED lenne, nálad ilyenről persze nem beszélhetünk. Belinkelem mégegyszer, láthatóan elkerülte a figyelmed. [link]
"Sokkal inkább az amit te csinalsz,más munkájából próbálsz hasznot húzni a nélkül hogy neki ebből bármi haszna lenne"
Nem nézne itt szó szerint MINDENKI hülyének téged. Ez csak neked lenne hasznos, mert egy normális önértékeléssel rendelkező ember elgondolkodna, hogy miért jön szembe mindenki az autópályán. Szó szerint mindenki.
"Csak mukodeskeptelen modellekről írsz."
Szerinted létezik jó üzleti modellű MLM, de te a nevét sem bírod leírni, nemhogy a számokat a nyereségről meg tagságról... Most már végre biztos elhisszük, eleget ismételgetted :'D
"Nement felre mert nem bemondasrol irtam"
De TE semmit sem bizonyítottál, NEM mutattad meg hogy hol bizonyítottál, az ügyészség meg legfeljebb a SAJÁT (meg a Rendőrség) bizonyítékait veszi elő, nem a gyakoris MLM-troll bemondásait. Te tényleg ennyire hülye vagy? Trollkodsz, vagy ennyit tudsz?
"Nem tagadtam meg semmit csak az ingyen vegzett munkát."
Ismétlem, értelmes, civilizált ember bizonyítja az állítását, nem odahány valami baromságot, aztán azt visítja, hogy NÉZZÉ UTÁNNNNA! Te ez a visítozó szerencsétlen vagy, bár tény hogy elég szórakoztató a nyomorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!