Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/327 anonim ***** válasza:
92%

Ha elfogynak az érvek ( vagyis jelen esetben nem is volt egy sem) akkor jön a megsértődés.

Pedig neked valaki nagyon szép prospektust mutatott egy mlmestől. Gondolom a számok azt mutattak, hogy ez egy kihagyhatatlan üzleti modell XD

Nevetséges, hogy az nézi hülyének a többieket, aki a menetiránnyal szemben megy az autópályán...

2021. márc. 29. 18:51
 142/327 anonim ***** válasza:
90%

Idézem a válaszadó hozzászólását:

“ Anyádnak is azt mondod, hogy NEM MONDOD MEG hol voltál, mert nem szerződtetek? Vagy utasítgatod, hogy kérdezősködjön az ismerőseidnél?”

Szerinted az anyazasnak számít, hogy valaki megemlíti a másik édesanyját egy nem pejoratív jellegű mondatban?

Ha elkérik édesanyád leánykori nevét az okmányirodában akkor rájuk boritod az asztalt?

Bocsi de ez mindent megmagyaráz.

Én eddig próbáltam nem személyeskedni és ne vedd zokon, de te tényleg nagyon hülye vagy.

2021. márc. 29. 19:08
 143/327 anonim ***** válasza:
89%

"De csak ha a másik fél értelmes annyira hogy nem kezdi el sértegetni azt aki mást mond mint amit ő hisz."

Talán nem kellett volna mindenkit lehazugoznod. Ez meg sem fordul a fejedben, te felsőbbrendű kultúrlény?

"Az meg hogy utasitgatsz majd kitalálod hogy nem utasitgatsz csak egy újabb hazugság."

Ez nem hazugság, hanem egy ellentmondás LENNE, ha így lenne. Ismétlem, egy normális, értelmes embernek nem kell mondani, hogy bizonyítsa az igazát. Csinálja az magától is. Neked meg felesleges mondani...

" Az meg hogy nyuszitesnek nevezed ha kijelentek nem leszek a csicskád csak egy újabb problémás hozzászólásod ami nem oda vezet hogy kikeresek helyetted valamit a neten amit te bemondasnak hazudsz miközben szabadon elérhető inforol van szó."

Te istenbarma, ha TE MONDOD BIZONYÍTÉK NÉLKÜL, akkor az BEMONDÁS. Az ég világon senkit sem érdekel, hogy SZERINTED mi érhető el a neten. Tényleg akkora fogyatékos vagy, hogy nem érzed a különbséget? Mondd, hogy csak trollkodsz!

"Ilyen ember kedvéért nem teszem meg ezt fogd már fel valahogy."

Kettőnk közül ÉN értem, hogy mi miért történik. Azért nem bizonyítod az állításod - mint minden normális ember - mert mentálisan sérült vagy. Nem vagy képes felfogni, hogyan KELL vitázni, ha éppen nem a kocsmában vagy.

"Azt írod nyuszitek majd tegyek neked szivesseget?nonszensz. Olyan hülyeségben hihetsz amilyenben akarsz nem az én dolgom megváltani a hitedet"

Magadnak teszel szívességet, hogy ne nézzen hülyének mindenki. De amilyen hülye vagy, még azt sem fogod fel, hogy milyen a "válaszaid" fogadtatása. Mindenki hülye, te meg egy m Hited pedig neked van, szektásan hiszed, minden bizonyíték nélkül az MLM felsőbbrendűségét, a baj csak az, hogy ezt hirdeted is. Vagyis csak próbálod, és égeted magad.

"Most latom hozzászólásod anyazasba torkollott."

Jézusom, te már ott átléptél egy határt, amikor mindenkit lehazugoztál, aztán nem bizonyítottad az igazad. És még csak nem is anyáztam... :D Mindenkihez a saját szintjén szólok, neked ez a jussod.

"Csinálj amit akarsz az egész csürhéddel együtt de reszemrol a párbeszédnek vége, én nem állok többé szóba veletek"

<3 pedig epekedve várom a bizonyítékaidat, félpipás. Örök emlékeket szereztél. Brutális volt, és iszonyatosan remélem, hogy valójában egy mestertroll vagy.

Vajon véletlen lenne, hogy pont az MLM-et véd egy ilyen szerencsétlen, és nem a közgazdaságtant, orvostudományt, mérnöki vagy informatikai munkákat, de akár csak a kétkezi

2021. márc. 29. 19:24
 144/327 anonim ***** válasza:
92%

#126: "Nem attól lesz valami igaz hogy többen mondják. Bár lehetséges hogy az altalad irottakba belefel, amikor a kozmegegyezeseit fogalmával operaltal. Ha valamit csak egyvalaki mond akkor bizonyítani kell ha azonban valaki olyant mind amire többen bologatnak akkor már nem kell."

- Én itt most nem arról beszélek, hogy mitől igaz valami. Arról beszélek, hogy kit terhel a bizonyítás kényszere. És ez valóban függ a többségtől, mert általában a többség adja a közmegegyezést. Amikor Lemaître 1927-ben megfogalmazta az Ősrobbanás elméletét, akkor ez egy új dolog volt minden fizikus számára, és neki kőkeményen érvelnie kellett mellette. Nem intézhette el annyival tudóstársainak kételkedését, hogy "Nézzetek utána!", "Gondoljatok bele!", "Számoljátok végig!" (szerencsére nem is fölényeskedett, hanem megmutatta a modelljét, a számításait, amiket több évnyi vita és további mérések után a közösség el is fogadott). Ma egyetlen fizikai konferencián sem érvelnek az Ősrobbanás elmélete mellett, mert az az alapvető. Az alternatív elméletek mellett kell érveket felhozni: ha valaki kitalál a Világegyetem keletkezéséről egy másik leírást, akkor őt terheli a bizonyítás kényszere, mert éppen közmegegyezést von kétségbe. Ami vagy sikerül neki (Lemaître-nek sikerült), vagy nem.

Még egyszer, én nem is igazán tudom, hogy mit állítasz (csak #76-ot és #125-öt írtam). De azt tudom, hogy ha egyedül állítasz valamit, aminek öten mondják az ellenkezőjét, akkor abban az értelemben a te térfeleden van a labda, hogy neked kell érveket felhoznod. Vagyis téged terhel a bizonyítás kényszere. És ettől még nyugodtan lehet igazad, de neked kell elkezdeni érvelni. Természetesen, mint már mondtam, ez nem egy törvényi kényszer, egyszerűen a civilizált viták így mennek.

És még arról, hogy neked kell elkezdened érvelni. Az érvelésnek kézzelfoghatónak kell lennie. Az, hogy valamit "el lehet olvasni az interneten", illetve "meg lehet találni a google-lel", nem kézzelfogható érvek. Az internet teljes adatmennyisége 1 exabyte felett van, a google-lel elérhető mennyiség is csillagászati.

2021. márc. 29. 19:34
 145/327 anonim ***** válasza:
89%

#143 Na most látom hogy nem megy ez a szövegdobozba bemásolgatás

*mindenki hülye, te meg egy helikopter vagy

*de akár csak a kétkezi munkákat?

2021. márc. 29. 19:39
 146/327 hun_74 ***** válasza:
91%

Sírok az a félpipáson!

Amikor valaki a női felmenőjét bárcásnak titulálta azon még nem sértődött meg, de amikor már látta hogy konkrét érvek hiányában ezt a meccset is bukja, akkor gyorsan műhisztit csinált, egy olyan kérdésen, amibe konkrétan nem megsértették, csak példaként hozták fel az édesanyját.

🤣🤣🤣

2021. márc. 30. 01:24
 147/327 anonim ***** válasza:
100%

"miközben sertegettek"

"Hagyjatok már hulyegyerekek"

🤔

2021. márc. 30. 10:50
 148/327 hun_74 ***** válasza:
100%
Úgy néztem, hogy te kezdtél el, lehazugozni embereket, tehát a becsületükben megsértetted őket, majd csodálkoztál, hogy visszaválaszoltak neked, hasonló módon.
2021. márc. 30. 11:07
 149/327 anonim ***** válasza:
100%
#147: Én semmi sértőt nem írtam (#76, #125, #144).
2021. márc. 30. 11:10
 150/327 hun_74 ***** válasza:
100%
Én sem. #146 #149.
2021. márc. 30. 11:13
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!