Mennyi idő telhet el egy munkahelyen béremelés nélkül? Mi az az időtáv ami felett már végképp abszurd nonszensz lesz a helyzet?
Ugye béremelést nem kötelező adni sehol max ahol minimálbért fizetnek. mégis, a legtöbb helyen azért éves szinten van emelés mert különben a jobb emberek odébbállnak és marad a hulladék szar.
és az a cégnek se érdeke, így emel inkább.
Mennyi idő az ami felett nonszensszé válik, ha a cég nem emel?
Én 2014 vagyok egy helyen, 2016ban emeltek (csekély emelés) azóta semmi, nulla. és 2021 van , 5 év elröppent. És idén sem lesz semmi emelés ez már tudható.
"Bár a közmunkás valószínűleg hasznosabb munkát végez, mint te."
Világos. Mi mást végezne. Két feles között 3 foggal és nulla aggyal mi mást végezne.
"A te munkád még ennyit sem ér."
Hát akkor kár ennyit is fizetni nekem nemde? Akkor az én főnökömet fegyelmivel azonnali hatállyal fel kell állítani a helyéről mert egy érdemtelen semmirekellőnek ad bért sok éve.
nem én alkalmazom magamat hát elő kell venni aki engem alkalmaz és azonnali hatállyal kivágni mert szórja a cég pénzét a semmire.
ellenvetés? várom.
Hát pedig én azért megkérdezem hogy ha valaki lassan 10 éve a helyén van akkor az ha annyira szar mégis miért van még a helyén? Én azért felteszem a kérdést! Egy szar senkit 1 hónap alatt kivágnak nem sok évig megtartanak! Szóval tán lehet mégse vagyok annyira rossz? Hát nem lehetek mert akkor miért vagyok sok éve a helyemen.
de ha nem vagyok akkor ... akkor emelés? Hát egy jó dolgoznak ILLIK emelni.
Ha annyira szar vagyok miért nem vágnak ki és vesznek fel 100 másikat a helyemre? Hát a szuperokosok szerint tömegek vannak állás nélkül és egyébkén is tömött sorok állnak a cég ajtaja előtt (hahahhahaaa..... ) hogy állást kapjanak. (én ugyan még egyet se láttam de mindegy..)
szóval miért is nem vágnak ki és vesznek fel 100 sokkal érdemesebbet a helyemre?Hát egy szar embernél csak jobbat kapni.. nemde?
(ja hogy az új embernek normális bért kéne adni és emelést is elvárna időről időre... ja értem...)
"Szar munkahoz j"
Az a cégvezető ami eltűri hogy a munkahelyen bármilyen téren SZAR munkavégzés folyjon az ALKALMATLAN A feladatára. Mert egy igényes kompetens vezető minden téren kifogástalan munkát vár el, ha a céges főkönyvről van szó akkor is, és ha a folyosó felmosásáról akkor.
Milyen vezető az amely SZAR munkát megtűr? Az maga is egy SZAR, és alkalmatlan a feladatára.
ellenvetés? gondolom nincs, nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!