Minimálbér +20% és napi , illetve évi 2x prmémium juttatás versenyképes fizetésnek számít vidéken?
Figyelt kérdés
Faluról van szó és pályakezdőkről.
A prémium juttatás nem pénzbeli , viszont éves szinten lebontva több mint egy havi fizetés kijön belőle.
2021. febr. 27. 09:32
21/64 anonim válasza:
Ha valaki vega az mit kaphat nalad diszno es csirke helyett? Gondoltal mar erre?
22/64 anonim válasza:
Á, ott nincsenek vegák, jól vannak tartva. Van viszont hűtőláda. De ha vega is, a családjának fel tudja tálalni
23/64 anonim válasza:
Neked amúgy ez hogy éri meg legálisan? A juttatások esetén adózni kell. Ha adsz disznót, akkor a piaci értéke (nem a könyv szerinti, hiába írtad le nullára!) bérnek minősül, azaz le kell vonnod a szja-t meg a járulékokat plusz munkáltatói közterheket is viselned kell, szocho és szakképzési hozzájárulás. Azaz kb a disznó piaci értéke ha nettó 1 ft, akkor azután be kell fizetned 0,8 ft adót és járulékot.
24/64 A kérdező kommentje:
Majd ha lesz vega munkásom akkor felmerülhet ez a kérdés! De attól is , hogy ha vega lenne attól még van családja és ott nem mindenki vega valószínűleg, tehát a családjának tud ételt tenni az asztalra még ha nem is ő eszi meg!
2021. febr. 27. 10:32
26/64 A kérdező kommentje:
Egyébként meg tartottam még múlt héten egy gyűlést és megkérdeztem az embereimet is, hogy mit akarnának még ami nincs.
És elárulom, hogy mindegyik elégedett volt velem és csak apróságok merültek fel amikre majd figyelek!
A lojális munkásaimmal én is lojális vagyok! Itt nem érti sok ember, hogy főleg az újakról kérdezek itt nem a már évek óta meglévő lojális embereimről!
2021. febr. 27. 10:36
27/64 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, ha mindenki elégedett, akkor miért írtad ki a kérdést? Nyilván akkor minden szuper. Vagy mégsem?
28/64 anonim válasza:
És mi a vállalkozás neve? Adóellenőrzéshez jól jönnek a tippek.
29/64 A kérdező kommentje:
A lojális embereim többet kapnak mint a kezdők ezt már elmondtam! Ők nem panaszkodnak!
Mi gondod van azzal, hogy falun ahol élek már születésem óta és itt is fogok élni építek házat?? Talán Budapesten kellene ahol nem lakok??
2021. febr. 27. 10:44
30/64 anonim válasza:
Más pénzéből sehol nem kellene. És nem, egyáltalán nem kellene, mert megépíted 40 millióból és ér a ház 15milliót. Gratulálok hozzá :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!