Minimálbér +20% és napi , illetve évi 2x prmémium juttatás versenyképes fizetésnek számít vidéken?
Figyelt kérdés
Faluról van szó és pályakezdőkről.
A prémium juttatás nem pénzbeli , viszont éves szinten lebontva több mint egy havi fizetés kijön belőle.
2021. febr. 27. 09:32
31/64 anonim válasza:
Adózás kérdésre is reagálj :)
32/64 anonim válasza:
Ha jövő héten is kiírja ezt a kérdést, akkor mindenki csak az adózási fegyelméről érdeklődjön ;)
33/64 A kérdező kommentje:
Kit érdekel mennyit ér?? Nem eladni akarom hanem jól élni benne!
Pesten érhet 100 milliót egy panel , és?? Attól még nem lesz jobb mint az én új házam!
Nem tudom mit nem értesz ezen! Általában oda építenek az emberek ahol laknak meg ahol a munka van! Sőt sokan ingáznak pestre 50 kmről mert ott olcsóbb!
Én meg itt helyben lakok 700 méterre a telephelyemtől!
2021. febr. 27. 10:50
34/64 anonim válasza:
Premium osztas elott en is be kene alljak hozzad. Erdekelt vagyok a hus temaban
35/64 anonim válasza:
"Általában oda építenek az emberek ahol laknak meg ahol a munka van! "
Persze, a buta és 0 pénzügyi logikával rendelkező emberek igen :D
36/64 anonim válasza:
Nincs robot és ajándék a földesúr lányának? :D
39/64 anonim válasza:
Engem érdekelne a cég neve. Ismerek disznóban utazó álláskeresőt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!