Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minimálbér +20% és napi ,...

Minimálbér +20% és napi , illetve évi 2x prmémium juttatás versenyképes fizetésnek számít vidéken?

Figyelt kérdés

Faluról van szó és pályakezdőkről.

A prémium juttatás nem pénzbeli , viszont éves szinten lebontva több mint egy havi fizetés kijön belőle.

2021. febr. 27. 09:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
95%

Ja hogy te a munkáltató vagy.

Akkor pláne nem értem a kérdést, azt hittem valami kezdő, tanácstalan munkavállaló kérdez ilyet.

Ha sok jelentkeződ lesz, akkor versenyképes.

Ha kevés, akkor nem.

Lehet, hogy falun ez az alkoholista mércéje, ha ez neked jó/belefér, akkor legyen.

2021. febr. 27. 10:00
 12/64 A kérdező kommentje:

Itt mindenkinek van hűtőládája vagy nagyobb fagyasztója! Aki nem szereti a disznót annak ott a csirke, van aki azt kéri!

Ennie meg mindenkinek kell, még ha ő nem is szereti a családjának tud belőle ételt tenni az asztalra!

2021. febr. 27. 10:02
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pontosan mit akarsz megtudni? Attól nem lesz ütősebb a juttatási csomagod, hogy minket győzködsz, hogy friss vágás a disznó :D
2021. febr. 27. 10:16
 14/64 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék más munkások véleményére is , de csak a támadás jön!

Jól tartom az embereimet hiába akarja itt pár ember azt mondani, hogy nem!

És ez nem Budapest, hogy fél milliós fizetések legyenek azt kell megérteni!

2021. febr. 27. 10:21
 15/64 anonim ***** válasza:
100%

“Jól tartom az embereimet”... bocsi, de még a modorod is olyan, mint valami középkori földesúrnak.

De ha úgy gondolod, hogy minden rendben, akkor pláne felesleges a kérdés. Másokat nem kell meggyőznöd.

2021. febr. 27. 10:23
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem versenyképes, de én pesti értelmiségi vagyok. Vidéki képzetlen emberek nyilván örülnek a disznó prémiumnak. Tegyük hozzá, hogy sajnos.
2021. febr. 27. 10:23
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

De miert kell ide hetente kiird a hulyesegeid?

Lassan ugy megkivanom azt a jo kis diszno premiumot amit nalad evi 2x lehet kapni hogy mindjart rendelek valami disznosagot

2021. febr. 27. 10:24
 18/64 A kérdező kommentje:
Miért kell lenézni a vidéki embereket? Ha mi nem lennénk akkor nem lenne a pesti boltokban se sok minden!
2021. febr. 27. 10:25
 19/64 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez egy kérdezős oldal! Miért ne kommunikálhatnék és kérhetném ki mások véleményét?? Egy ketten itt rám ugranak egyből, de van sok jó vélemény is amik közül volt olyan is amit azóta bevezettem!
2021. febr. 27. 10:26
 20/64 anonim ***** válasza:
100%
Peldaul mit vezettel be? Tettel a soros szekrenybe kolat is?
2021. febr. 27. 10:27
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!