Minimálbér +20% és napi , illetve évi 2x prmémium juttatás versenyképes fizetésnek számít vidéken?
Faluról van szó és pályakezdőkről.
A prémium juttatás nem pénzbeli , viszont éves szinten lebontva több mint egy havi fizetés kijön belőle.
Mégsem találsz ezek szerint munkaerőt minimálbérért, mert a fiatalok “el vannak szállva.”
Sajnos a piac olyan, hogy ha nem akar valaki minimálbérért disznófekáliában dolgozni egész nap, akkor nem vállalja el. Ha nem akarod kifizetni, akkor nem feltétlen vele van a baj, többet kell adnod. De mi van, ha a disznókkal megvehető dolgozók is vérszemet kapnak tőle? Ajjaj :P
A lojális embereim nem minimálbért kapnak, jól tartom őket és ezt ők is tudják. Olyan helyet nem találnak a környéken ahol ilyen jól vannak tartva mint nálam!
Az embereim se szeretik az újoncokat mert csak a problémát generálják sok esetben, de kénytelen vagyok keresni újakat , nem akarom túlóráztatni meg túlhajszolni a meglévő embereimet ha nem muszáj!
"Nem vagyok béna szakember , legjobb vagyok a környéken"
Úgy nem nehéz, ha nincs másik se a környéken :D Ha annyira jó szakember lennél, akkor lennének megrendelőid. De nincsenek, ezt te magad mondtad. FUra, nekem mindig van és mindig megfizetik azt az árat, amit mondok. neked furcsamód nem.
Nem tűnik fel neked, hogy kb. 2 hónapja csinálod ezt, rakod ki az értelmetlen kérdésed, és soha senki nem ért veled egyet?
Sose mondtam, hogy nincsenek megrendelőim! Azt mondtam, hogy nem tudok annyival többet kérni, hogy fél milliós fizetéseket osztogassak!
Egyébként meg van a környéken szomszéd faluban aki ugyanezt csinálja, és még is van aki abból a faluból is inkább alám jön dolgozni mert az ottani tulaj nem bánik jól a munkásaival!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!