Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minimálbér-arányos emelés...

Minimálbér-arányos emelés miért jár egyeseknek másoknak meg nem egy munkahelyen?

Figyelt kérdés

Van itt egy ember nálunk, aki noha nem minimálbért keres, mégis minden évben lemegy a cirkusz, hogy ahogy kijön a rendelet a minimálbérről ő bemegy a főnökhöz és erre hivatkozva emelést követel. Nem kér, hanem követel. És meg is kapja.

Míg mások, ha bemennek ugyanezzel a főnökhöz, megkapják a választ: nem minimálbért keresnek így a minimálbér-emelés rájuk nem érvényes, nem kapnak semmit.

De ha az egyik kap emiatt emelést, a többi miért nem?

Mi ez a kettős mérce? Jogilag nem jár az emelés senkinek, hiszen minimálbéren felül vannak-az egyik mégis kap erre hivatkozva míg a többiek nem.

2021. febr. 5. 14:57
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Lol :D ennyi a végkielégítésed? Szóval ott dolgozol 15 éve? :D és ennyire vacakul érzed magad? zseniális :D
2021. febr. 5. 15:30
 22/52 A kérdező kommentje:

"El is kezdte már azzal, hogy nem emel neked..."

Hahhahaha.... röhög a vakbelem!! 2016 óta (igen, nem elírás) nem kaptam emelést.

Hát akkor kedves főnök úr valami hatékonyabb akciót kérek magam ellen, mert a "nem emelés" nem jön be!

2021. febr. 5. 15:31
 23/52 A kérdező kommentje:

"Szóval ott dolgozol 15 éve? "

Már TÖBB mint 15 éve.

2021. febr. 5. 15:31
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez csak a te szegénységi bizonyítványod :) Aki ennyire életképtelen, hogy 5 év alatt nem lép semmit, az meg is érdemli a sorsát.
2021. febr. 5. 15:32
 25/52 anonim ***** válasza:
Miért kapnál? Az értéktelen munkaerőt senki se fizeti meg. És ha nem kapsz 2026 ban sem emelést mit csinálsz? Kiírsz heti 8 kérdést a GYK-ra. Szánalmas egy lény vagy:D
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként neked ettől van merevedésed, hogy idejössz a gyakorira és belekötsz mindenkibe meg picsogsz állandóan?
 27/52 A kérdező kommentje:

"és ennyire vacakul érzed magad? "

Okádtam a helytől már a kezdetben is, ez nem újdonság. Egy börtönbe való alkesz csaló tróger hányadék f***kalap a vezető, aki anno megjárta Vácot is (két év).

Ilyen hely ez.

28/52 anonim ***** válasza:
100%

"Már TÖBB mint 15 éve."

És erre még büszke is vagy? :D Gratulálok!

29/52 A kérdező kommentje:
Hol írtam hogy büszke vagyok? HM? HOL? Idézd!
2021. febr. 5. 15:33
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Én is gratuálok, igazi csődtömeg vagy
2021. febr. 5. 15:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!