Ez mit takar "szellemi szabadfoglalkozású" munka?
Figyelt kérdés
dec. 20. 15:40
1/8 anonim válasza:
Minden ahol nem fogható meg fizikailag kézzel a munka végterméke.
2/8 A kérdező kommentje:
pelda?
dec. 20. 17:49
4/8 A kérdező kommentje:
Tarskereson futottam bele ebbe a kifejezesbe, legmagasabb iskolai vegzettseg altalanos iskola es szellemi szabadfoglalkozású
dec. 20. 18:07
5/8 krwkco válasza:
"Ez mit takar: "szellemi szabadfoglalkozású" munka?"
Adószámos magánszemély: Nem rendszeres megbízások alapján kereshet pénzt. Csak annyi kell hozzá, hogy az illető kér egy adószámot a NAV-tól.
Társkeresőn jelentheti azt, hogy az illető évi több tízmilliót keres számítógépes programírással vagy hogy egyáltalán nincs bevétele és jólesne neki, ha valaki eltartaná. :-)
6/8 anonim válasza:
Ismertem egy ilyet, digitàlis marketinggel, kereső optimalizàlàssal, netes tartalomkezeléssel próbált foglalkozni, amiből persze nem élt meg. Mellette elment àrut feltölteni, de onnan is egy héten belül rúgták ki mert annyira életképtelen volt.
7/8 anonim válasza:
Lehet leszavazni, de társkeresőn azt jelenti ,hogy munkanélküli. Ugyanis olyan hogy "munkanélküli" opció nincs társkeresőkön.. #3 voltam.
8/8 anonim válasza:
a szocializmusban nevezték így azt aki haknikból élt, mert mindenkinek kötelező volt, hogy legyen munkahelye, kivéve a szellemi szabadfoglalkozásúakat
lehettek akár írók költők élhettek az előadásaikból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!