Nagyon elrontottam hogy aláírtam ezt a szerződést?
Figyelt kérdés
Egy új poziba kerültem, nincs nagy különbség. Eddig határozott idejű munkaviszonyban voltam amiről határozatlanba kerültem át. Elvileg a fizetésemnek módosulnia kellett volna bruttó 30k-val, viszont a szerződésben nem volt benne, valamit az új pozim neve sem. Most láttam hogy a decemberi fizum annyi mint az előző pozimban. Tudom, hogy én voltam az idióta, hogy aláírtam és nem gondoltam ezekre a dolgokra, tudom hogy annak ellenére hogy alig találkoztam munkaszerződéssel ezekre még gondolnom kellett volna, és nem lett volna szabad abból kiindulnom, hogy a főnökömmel ezt jól lekommunikálták és a HR úgyis tudja a dolgát… mitévő legyek most? Bármi tanácsot szívesen fogadokma 14:13
1/5 anonim válasza:
Szólsz a főnöködnek és a HR-nek, hogy javítsátok a szerződést, és kéred az emelést.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az 1-es is mondja. Szólsz nekik, hogy nem ez volt a megegyezés, és reméled, hogy csak komminuikációs vagy adminisztratív hiba történt, nem pedig széndékosan hazudtak neked.
3/5 anonim válasza:
szólsz a főnöködnek és a HR-nek. Minden további a kapott válaszoktól függ. Nem kell egyből arra gondolni, hogy szándékosan akarnak megkárosítani.
Amilyen szinten van a HR ebben az országban, simán lehet, hogy valaki egyszerűen béna volt és elb/szott valamit.
4/5 A kérdező kommentje:
De tulajdonképpen ez az én hibám, hogy nem jeleztem akkor amikor aláírtam, ennek fényében is van jogom reklamálni?
ma 17:30
5/5 nb2019 válasza:
Nyilván szerencsésebb lett volna az aláíráskor jelezni, de ha már így alakult, én első körben a saját vezetőmmel egyeztetnék, és ha tényleg csak adminisztratív hiba történt, "hatásosabb" úgy menni a HR felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!