Hogyan tegyem jóvá, ha elrontottam az életem?
Figyelt kérdés
Igazából munkalehetőségek érdekelnek. Érettségivel valamilyen okj-s képzésjan. 21. 20:54
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit szeretsz csinálni és mi érdekel.
Szerintem az informatikáé a jövő…
2/9 anonim válasza:
És - ha már a témánál vagyunk - hogyan sikerült elrontani az életedet?
A munkalehetőségek témájában találsz internetes álláskereső oldalakat, de az információk megszerzéséhez ne hanyagold az ismerősi körödet sem.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Igyekszem akkor ezek alapjan
jan. 21. 21:19
4/9 anonim válasza:
Manapság nagyon sok szakma létezik online professzionális tanfolyamon, a diploma ma már nem annyira fontos
5/9 anonim válasza:
Rá kell jönnöd, mi érdekel. Mit szeretsz csinálni, ilyenek. Emberekkel, állatokkal foglalkoznál, vagy inkább valami háttérmunka érdekel? Most hogy telik egy munkanapod? Mi tetszik benne, mi nem.
Mivel rontottad annyira el? Helyre lehet még hozni?
Persze ha most nagyon rosszul vagy, lehet, hogy nem látsz tisztán, lehet sokkal rosszabbnak látod a helyzetet mint amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!