Nagyon elrontottam? Hogyan tegyem jóvá?
Fogyókúrázom, egyrészt gluténmentesen étkezem betegség, miatt, másrészt inkább salátákat eszem hallal, hússal, tojással, mert fogyni szeretnék.
Heti 5x edzek konditeremben és napi kb. 1200-1300 kalórát eszek, van hogy kevesebbet.
Hétvégén viszont elutaztunk, és ettem egy nagy gyrostálat, sült krumplit, tejberizst desszertnek, és megittam egy csomó száraz fehérbort is, fröccsként. ( ez rossz ötlet volt, de már időtlen idők óta nem buliztam, és kicsit elkapott a gépszíj és borászati fesztiválon).
Ha most visszaállok a normális kerékvágásba, akkor meg fog ez látszani vagy elég csak normálisan folytatni a diétát, esetleg kompenzáljam és egyek nagyon keveset pár napig?
Dehogy rontottad el. Egy nap alatt semmit sem lehet elrontani. És a gyros tálban sincs semmi rossz. Desszert is belefér időnként.
Szerintem iszonyatosan keveset eszel már így is. Úgyhogy ennél kevesebbet semmiképpen se egyél!
Jól mondja az első válaszoló.
Egy nap kihágástól semmi se történik (még kettőnél se), de tényleg túl keveset eszel. 1200 kcal sport mellett? Nem vagy túl fáradékony?
Anno amikor 60 kg voltam alapjáraton 1400 kcalt ettem, ha edzettem akkor vagy 1600.
Edzés előtt mindig iszok L carnitine-t, attól alaposan bepörgök, és megpróbálok mindig olyanokat enni, amivel jól teletömhetem magam, de alig van benni kcal. Pl. sok brokkolit eszem meg zöldsalátát koktélparadicsommal, ezekből elég sokat eszek.
Igazából nem vagyok fáradt, sőt, amióta ilyeneket eszek, inkább energikusabbnak érzem magam. csak 160 cm vagyok, gondolom ez is számít.
Dehogy kompenzáld, így is szörnyen keveset eszel... Trükkös a szervezet működése, nem tudhatom, látszani fog-e bármi (nem hiszem, csak mert picit többet ettél, max. aznap nem fogytál, de 5 deka hízás se lenne a világ vége... ha nem ettél iszonyatosan sokat, jelentős semmiképp nem lehet), de sok embernek jót tesz vagy semleges egy ilyen nap. Nekem is vannak kilengéseim (szénhidrátbevitelem akár 10-szeres lesz, kalória az egekben), nem hízom tőlük. Bár én elég nehezen hízom.
Szinte tuti, hogy semmit nem fogsz látni a mérlegen, maximum az első napokban, víz, salakanyag miatt... Az nem számít, majd lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!