Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj lenne most enni 1-2kocka...

Baj lenne most enni 1-2kocka csokit? Ha már mindenképp "csalok", délelott tegyem?

Figyelt kérdés

Mai kajám:

90gramm zsírszegény túró+1 light jogobella joghurt

Saláta,paradicsom ,uborka, 20dkg csirkemell

2db teljes kiőrlésű kifli ,1db főtt tojás, egy szelet csirkemell, csirkem.sonka, uborka

Resztelt máj kb.10dkg + 10dkg főtt krumpli

Ezeket ettem ma, sportolni ma nem tudtam,mert dolgoztam ,ahol amúgy sokat kell állni meg mászkálni.

Megjött ma és nagyon kívánom az édeset, egy kocka csokit ha most megennék, nagy baj lenne?

Inkább aludjak el gyorsan?:D

(Amúgy krumplit nem szoktam enni,csak a máj mellé, az meg azért nem hetente van,szóval ne mondjátok, hogy azt nem kéne ennem,mert tudom, rizst szoktam,vagy zöldséget köretnek)

2015. márc. 24. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább aludj el gyorsan. :D Vagy tereld el a figyelmed. De akárhányszor lemondasz egy csalásról, erősebb leszel. :) Csak nehogy később bepótold.
2015. márc. 24. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen,az lesz,ha már egész nap bírtam. :D
2015. márc. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!