Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlsúlyos nő vagyok és szőrös...

Túlsúlyos nő vagyok és szőrös a hasam, ill a fenekem, ha lefogynék, akkor ez elmúlna vagy mindenképp menjek el hormonvizsgálatra?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 13:00
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Akinek volt hasonló problémája, hogy oldotta meg?
2014. jan. 8. 13:01
 2/14 A kérdező kommentje:
2014. jan. 8. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:

A kép nem látható...

Ilyen esetben javasolt egy vizsg´lat....

Miért vagy túlsúlyos,nem mozogsz sokat eszel???

Esetleg valami a háttérben??

Keress fel egy orvost.

2014. jan. 8. 13:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is előbb orvost javaslok. Ha hormonális gondod van és azért nem tudsz fogyni akkor elkeseredsz és feladod. Viszont ha kapsz gyógyszert ami rendbe hoz (ha tényleg van valami baj) akkor utána simán fog menni. először nézesd meg magad feleslegesen ne küszködj.
2014. jan. 8. 13:32
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Lényegében ugyan az a táplálkozási mód segít a hormonális problémákon (elhízás, szőrösödés, igazából legtöbsször mind közös eredetű).

Lehet folytatni a gabonaevő menő, trendi életmódot, vagy vissza lehet térni a hagyományos hús-zöldségevéshez, ami ugyan régi, de természetes és mellette meg tud gyógyulni a szervezetünk.

2014. jan. 8. 13:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy orvost,valószínűleg hormonális eredetű a dolog,illetve javaslom a jógát,belsőleg is nagyon jót tesz.
2014. jan. 8. 15:06
 7/14 A kérdező kommentje:
és a szőrösödés hogy véglegesen megszüntethető??
2014. jan. 8. 15:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha hormonális oka van,akkor gyógyszerrel helyre állítják a hormonszintedet,úgy elvileg megszűnik.
2014. jan. 8. 16:06
 9/14 A kérdező kommentje:

és az segítene, ha tennék egy próbát és lefogynék?? akkor is elmúlna a szőrösödés?

a hormongyógyszereknek milyen mellékhatásai vannak?

2014. jan. 8. 16:09
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

A hormongyógyszereknek csak mellékhatásaik vannak, nem hoznak gyógyulást.

Nincs gyógyító gyógyszer.. Helyes életmód van, gyulladáscsökkentő táplálkozás, a hormonrendszert lehet erősíteni (Sárkánypalota Qigong, Intimsúlyzós Qigong, Akupunktúra..) ezek módszerek gyógyuláshoz.

Más nem is értem miért jön szóba, amikor tudjuk hogy nem létezik működő gyógyszer.

2014. jan. 8. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!