Mindenképp fogyok ha x kalórián belül maradok?
Tehát én diétázok, kevés súlyfelesleggel. Egy 4-5 kg-t szeretnék leadni. Napi 1700-1800 kalóriát fogyasztok, csak egészséges ételeket eszek. Zöldség, fehér húsok, kevés rizs, satöbbi... + minden nap sport.
Nem gátolná meg a fogyásomat ha néha-néha adott kalórián belül mást is ennék, ami nem éppen diétás? Például heti egyszer egy szelet pizza, vagy cukormentes süti, cukormentes energiaital? Vagy mondjuk hétvégente reggelire ennék egy zsemlét? Esetleg egy-egy sör haverokkal?
Azért kérdezem, mert tökéletesen halad a diétám, 12 hete csinálom 12 kg mínusszal. Nem tudom hogy van-e értelme megbolygatni, de hogy őszinte legyek már olyan szinten ennék ezt-azt, hogy ki sem tudom fejezni. 3 hónapja nem ettem félre és érzem hogy közel a cél.
Köszi a választ!
19F
Édességnek pl a gyümölcsjoghurt simán belefér bármikor.
Heti 1x egy pizza, vagy egy csoki, az se olyan nagy dolog. Lényeg, hogy a diéta ne okozzon túl nagy szenvedést, mert akkor fel fogod adni egy idő után, és később már hallani sem akarsz róla :)
Itt van egy jó kis oldal a kérdésedhez:
Dióhéjban, ha az esszenciális tápanyagokat beviszed a szervezetedbe és a kalóriabeviteled nem lépi túl a napi határértékedet, akkor igazából az éhségedre gyakorolt hatás az, ami döntő tényező lehet abban, hogy mondjuk ehetsz-e egy kis pizzát vagy csokit.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!