Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki 1000 kalóriát...

Ha valaki 1000 kalóriát eszik/nap, mindenképp fogyni fog, vagy csak stagnálni fog a súlya?

Figyelt kérdés
Ebben az 1000 kalóriában nincs fehérkenyér, cukor, liszt, zsír.
2009. okt. 5. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Ha tényleg csak ezer kalóriát eszel,akkor fogyni fogsz,merthogy kétezer körül volna az a mennyiség, hogy stagnáljon a súlyod.

Az ezer megevett kalória pedig mindegy hogy zsírból vagy fehérkenyérből áll,az akkor is csak ezer.

2009. okt. 5. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, fogyni. Még mozgás nélkül is. A sógornőm 15 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel, mikor kiderült, hogy cukros, elkezdett 1.200 kalóriás diétán élni. Most nagyon csini lett, és azóta is egészségesen étkezik, de számolja a kalóriákat. (minden tiszteletm az övé) :) Én nem bírnám :(
2009. okt. 5. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy fogy. Csak arra kell odafigyelni, hogy vitaminban és ásványi anyagokban gazdag étellel kell az ezer kalóriát megoldani, hogy ne alakuljon ki hiánybetegség. Az olyan élelmiszert, aminek magas a tápértéke, de tápanyagtartalma nem jelentős, el kell hagyni.
2009. okt. 5. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Én nem ismerek olyat, hogy "Valaki"

Ez nem meghatározás.

Ki az a Valaki?

Egy anorexiás beteg ember nyilván 1000 kilokalóriától is hízni fog, egy sportoló pedig ennyitől egészen egyszerűen leépül és meghal.

Az aktivitási szint és az anyagcsere sebesség arányában kell megválasztani a kalóriamennyiséget.

Én azt mondom, hogy 1000 az nagyon kevés, nem egészséges.

Legyen inkább 1500 + kis mozgás mellette.

Ez fontos, mivel az izmokat karban kell tartani, azok égetik a zsírt....

2009. okt. 6. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen gond ezzel az 1000Kcallal én is most fogom újra kezdeni:9;)lehet fogyni és nem stagnál a súlyod ,mondjuk egy idő után igen ,nekem ez a súly 45kg volt..annál nem ment lejjebb sajnos:(pedig 42 volt az álom cél.:(:(mind1..lényeg ,hogy ügyelj a megfelő vitamin pótlásra..amúgy ez a 2000Kcal az sok..szerintem ennyitől mindenki hízok ,jó okéé leehet ,hogy egy 190magas embernek kell ennyi nahh de egy 155cm felnőttnek?Én 160cm vagyok törékeny alkattal és csontozattal,amikor megedtem napi 2000Kcal ,ami meg se kottyant a testvérem ,aki 175cm ,az nekem elég volt arra ,hogy nagyon meghízzak.szóval egyén függő..
2009. okt. 23. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
160 centisen 42 kg volt az álomcél? Nem vagy te anorex? (erősen gyanús).
2009. okt. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!