Túlsúlyos nő vagyok és szőrös a hasam, ill a fenekem, ha lefogynék, akkor ez elmúlna vagy mindenképp menjek el hormonvizsgálatra?
De jó,akkor mindjárt kidobom a kukába amit a doki felírt.
Amúgy elárulod,hogyha minden nap sportolok,szénhidrátszegény ételek eszem akkor miért is van baj a gyomrommal ha szerinted mindenre ez a magyarázat?
Forradalmasítod azt orvostudományt,kérlek azt is közöld,hogy az inzulin is felesleges a cukorbetegeknek,meg az asztmások se kapjanak sprét(mielőtt jönnél a helytelen életmóddal,nem csak szerzett hanem örökletes cukorbetegség is létezik)
Lehet, hogy hormonproblémák miatt híztál el, lehet, hogy az elhízás miatt lettek hormonproblémáid.
Egy hormonvizsgálat sosem árt, ha szőrösödsz, diétáznod úgyis kell akkor is.
11. mi az hogy öröklött cukorbetegség?
Istentől cukorbetegséget örököltünk, mi? :D Ez elég komoly fikció.
Az orvostudományt nem kell forradalmasítani. Nyugdíjba kell küldeni a mostani orvosokat, és az egészet elölről kezdeni, igazi tudományos alapokon.
A cukorbetegek többsége (főleg a 2. típusúak) letehetik az inzulint.
A saját problémádról és a gyógyszeredről pedig előbb mesélj még, és remélhetjük, hogy tényleg kidobhatod.
A nyugati gyógyászat NEM gyógyulásközpontú, a gyógyszerei és módszerei sem azok. Tehát úgyis jobbat kell keress, mert amit ők ajánlottak úgysem jó, ezt látatlanban is megmondom. :)
Utolsó, te hol voltál biosz óra helyett? Komolyan úgy gondolod, hogy nem léteznek örökletes betegségek??
Autoimmun betegségről nem tudom, hogy hallottál-e már, de az 1-es típusú, azaz gyerekkori cukorbetegség is ezek közé tartozik. Teljesen mindegy, hogy mennyire egészséges az életmódod, nem lehet megelőzni. Főleg akkor nem, ha a családodban előfordult már autoimmun betegség, a hajlamot öröklöd. Annyiban igazad van, hogy ezeket a gyógyszerek nem meggyógyítják, csak kezelik és kordában tartják. Szóval például egy 1-es típusú cukorbeteg nem lesz soha újra "nem cukorbeteg", bármivel is próbálkozik, viszont gyógyszeres, orvosi segítség mellett teljes értékű életet élhet (gyógyszerek nélkül viszont meghalna). Az én családomban is ez volt, 4 autoimmun beteg van, az egyik az édesapám. 9 évesen nálam is kijött egy autoimmun betegség, úgy, hogy egészségesen táplálkoztunk már akkor is és rengeteget sportoltam. Apukám orvos, mindent megtett, hogy egészségesen nőjünk fel, de ezt sajnos nem lehet megakadályozni. Nálad is ugyanúgy bármikor, spontán előjöhet egy ilyen betegség, kedves előző, még különösebb hajlam nélkül is.
Kérdező, én a helyedben mindenképp elmennék orvoshoz, a szőrösödés nem normális és nem a túlsúly következménye. Ha betegség áll a háttérben, akkor valószínű, hogy amiatt híztál meg és nem is fogsz tudni kezelés nélkül lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!