Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiával küzdők, nagyon...

Anorexiával küzdők, nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

16/l

173cm re voltam 34kg. Most 58 kg vagyok. De undorítóan nézek ki. A combjaim 58cm vastagok. Szeretnék fogyni, de nem engednek:((

A testvérem addig kiabált ma is velwm ameddig meg nem ettem 15db sajtos pogácsát. Mozgok is, de bármit eszek akár nagyon kevés, hítok mindentől. Miért?

2015. jún. 3. 16:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
Még mindig kórosan sovány vagy. :( Tessék enni, hízni, sportolni és izmosodni. Minél több kilót és centit mérsz, annál büszkébb lehetsz magadra. Jó úton haladsz az egészséges testsúly felé.
2015. jún. 3. 16:57
 2/24 A kérdező kommentje:

Több centi?? Már kövér vagyok, és ezt nem csak én mondom....

Anyum apum is azt mondja. Csak a testvérem nem hagy békén.

2015. jún. 3. 17:00
 3/24 anonim válasza:
100%
Valószínűleg mikor így lefogytál koplaltál. Most, hogy a szervezeted kap rendesen táplálékot minden egyes kalóriát próbál elraktározni, hátha mégegyszer nem fogod megadni a számára elegendő tápanyagot. Étkezz egészségesen, egyél vitaminban gazdag ételeket, sportolj. Ezektől jó alakod lesz és még ráadásul egészséges is maradsz. Ne koplalj soha!:)
2015. jún. 3. 17:00
 4/24 Anonymus012 válasza:
80%

Szia!

Hidd el,nem kell fogynod.

173cm-hez 58kg pont jó.

Hülyeség pálcika vékonyságúnak lenni,DE ezzel nem azt mondom,hogy 2 szekrényajtósnak kell lenned.A te súlyod pont jó így.

2015. jún. 3. 17:02
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, jól teszik, hogy nem engednek visszaesni! Mondanám, hogy inkább alakot formálj, mint fogyj, de neked valószínűleg arra sincs szükséged, a fejedben kell rendbe rakni a dolgokat - de ezzel is jó úton haladsz, ha minden igaz, és támogat a családod. Szóval csak kitartást!
2015. jún. 3. 17:03
 6/24 anonim ***** válasza:
78%
Anyudat és apudat is kezelni kéne. Ehhez a magassághoz igenis kell minimum 63kg! Az izom-zsír arányán sporttal javíthatsz, de ne merd kövérnek nevezni magad.
2015. jún. 3. 17:05
 7/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem támogat senki. Folyton azt hallom, anyumtól apumtól de kövér lettél. A tesom meg állandóan etet.
2015. jún. 3. 17:06
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, teljesen normális súlyod van. Én két kilóval nehezebb vagyok nálad, (igaz mellette 180 cm) és még én se vagyok kövér. Sportolj, és akkor biztos hogy nem fogsz elhízni, meg jó alakod lesz.
2015. jún. 3. 17:12
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok: akkor a testvéred támogat, az is sokkal több, mint a semmi. A szüleidnek meg több eszük is lehetne - vagy nekik is testképzavaraik vannak. De legalább te tudod magadról:)
2015. jún. 3. 17:15
 10/24 anonim ***** válasza:
70%
a kóros soványság visszataszítóbb, mint a kövérség, csak úgy mondom.
2015. jún. 3. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!