Elrontottam a fogyókúrámat?
Csak mert nem lehet gyorsan izmot felszedni, lehetne gyorsan veszíteni, de az se megy hipphopp - de inkább rossz étkezés kell hozzá, nem mozgáshiány (nagy izomtömegnél már kell a mozgás, hogy megmaradjon, de az sem 3 nap kihagyástól esik le).
Úgyhogy ha rendesen eszel, ne aggódj, más sem tud élete minden napján edzeni, ha pedig igen rosszul eszel, akkor így is, úgy is bomlik az izom, mozgás mellett is, nyilván.
Minden nap se jó edzeni, hagyni kell egy kis időt a pihenésre is.
Én, amikor nagyon elvetemülten fogyóztam, akkor heti 5, de inkább heti 6szor is elmentem futni.
De heti 1 pihenőnap mindig volt.
Amúgy szerintem zsírból ment le, mert nem az edzésen múlik, hanem a kajáláson.
Ha nem is edzel, de a fehérjebevitel jó (2szerese mint ami kellene amúgy) akkor nem fogyhatsz izomból.
Szóval inkább a kajáláson múlik, hogy most zsírt veszítesz-e vagy izmot. Mert hiába edzel, ha nem pótlod a fehérjét, hanem zsíros dolgokat, vagy cukros dolgokat eszel, akkor először az izmot mondja le a tested.
Ha edzel, és megvan a megfelelő fehérjebevitel, akkor a zsírt bontja le a szervezeted.
Ugyanígy: ha ki is marad 1-2 edzés, de megvan a megfelelő fehérjebevitel, akkor nem fog az "izmokhoz nyúlni" a szervezet energiaként, mivel beviszed a fehérjét, és a zsírt bontja, még ha ki is marad 1-2 edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!