Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mai étkezésemmel elrontottam...

Mai étkezésemmel elrontottam a fogyókúrámat?

Figyelt kérdés

Reggel egy pici dobozos actimel joghurt.(75 kcal megnéztem) :)

Amúgy ilyen: [link]

Utána 10 körül 2db puffasztott búza, 2 szelet sovány csirkemell + uborka+ paradicsom. Napközben narancslevet ittam.

Ebéd 1 tányér kelkáposzta főzelék kenyér nélkül, + 3 kis fasírt.

Ebéd óta (du. 2 óra) nem ettem, mert lefeküdtem du. aludni és most ébredtem fel. Talán még eszek egy almát. De nem érzem, hogy éhes lennék...

Ezzel kb. hány kalóriát fogyasztottam el ma?

Amúgy lány vagyok 20 éves 158 cm és 56 kg.

Jah és ma negyed órát (3.5 km-t) mentem sífutógépen. Volt egy sérülésem és ma kezdtem újra mozogni, mielőtt valaki leszólná a "teljesítményemet" :D

2011. febr. 11. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2011. febr. 11. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem diétásan készült a főzelék. :)

Anyu szerint sokat eszek... Én ezt nem éreztem annyira soknak, ezért vagyok mások véleményére is kíváncsi. :)

Köszönöm, hogy írtál!

2011. febr. 11. 20:07
 3/4 anonim válasza:
Ha ma már tényleg nem eszel, csak egy almát akkor nincs gond. Én ennyi idősen csináltam ilyet, hogy csak ebédig ettem, és csak úgy potyogtak le a kilóg. Most vagyok 26 és sajna ez már nem működik, szóval most használd ki, míg fiatal vagy. :)
2011. febr. 11. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor kihasználom ezt amíg lehet. :)

Nem fogok már enni, nem vagyok éhes. 50 kilóra szeretnék lefogyni áprilisig/ májusig. Remélem menni fog...

2011. febr. 11. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!