Durván sokat ettem ma? Elrontottam a fogyókúrámat?
17/L
4 hónapja fogyókúrázok és sikerült is megszabadulni néhány kilótól. Mióta elkezdtem nem ettem semmi süteményt, üdítőt és semmi pékárut. De ma tegnap este anyu csinált cseresznyés pitét.
reggelim: 100g cseresznyés pite, 5 db abonett 1 paradicsom
nem ettem semmit mert már így is azt éreztem hogy sokat ettem
ebéd: fél tányér spenót főzelék habarás nélkül( megfőzte a spenótót és utána felöntötte vízzel)
és utána sajnos nem bírtam megálni megint ettem olyan 100g pitét. Nagyon elvagyok keseredve hogy 4 hónapig kibírtam és most elkapott egy ilyen roham.
De most futottam pontosan 70 percet és utána csináltam súlyzós kitöréseket(15 percig)
Sikerült a sütit ledolgoznom?
Azért mert 1 nap ettél sütit, semmi bajod nem lesz :)
Nyugodtan ehetsz hetente egyszer egy kicsi csokit vagy egy-két szelet sütit. Csak ne minden nap egyél.
Ez kevés :D
Nem 1naptól hízol...egy teljes ilyen hét meglátszik,de egykét nap nem.
Nem jó az ha valamit sokáig nem eszel...életmódot válts...ne így megvonásos koplalást folytass.
Mai rohanó világban kinek van kedve mindig zöld salikat enni...másrészről azzal ki is ájulnál.
Szerintem(igen,én nem vagyok fanatikus) elég ha kevesebb üdítőt iszol...próbálj sok vizet inni,meg gyümi leveket..a 100%-ost
több gyümit meg zöldséget,több halat sovány húsokat enni,kevesebb szénhidrátot
Ez bőven jó,bőven elég...nem hiszem hogy drasztikus csoki meg süti megvonás kellene...
ja és persze, a számomra fontosabb :D Sportolj sokat :)Így egészséges testképed lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!