Miért vastagszik a combom? Valamint a lentebb leírt dolgokat brutálisan elrontottam igaz? Talán soha nem fogyok le?
Már a gyümölcsnapot nem értem. Ha előző nap túl sok gyors felszívódású szénhidrátot s gondolom részben cukrot eszel (nekem legalábbis ez lenne a bajom a palacsintával), akkor egy cukros nap miért egyensúlyozná ki?
Egyél szénhidrátszegényen és ne sokat, de azért ne icipicit. Gondolom, a hal és gyümölcs sem kilószámra ment, márpedig akkor jó, hogy megéheztél és ilyenkor sokunk teste és agya buta ötletekre ragadtatja magát (bár a méz jó cucc, viszont én sem azt eszem magában, ha fogyni akarok).
Nem tudom, miért vastagszik a lábad, csak abban vagyok biztos, hogy különösebb izom semmiképpen nem ugrott fel rá... Lehet víz vagy gyors hízás, vagy máshogy tartod a centit (én nem tudom centis pontossággal megmérni az ilyesmit)...
Ezt a combvastagságot nem igazán értem. Biztos hogy vastagodott? Egy 2 hetes Rubint Rékázástól nem lesz vastag a combod, ahhoz kb. úgy kellene gyúrnod mint egy testépítőnek.
Utolsó ne írj hülyeséget, nekem is voltak régebben falási rohamaim, szó sem volt éhezésről, egyszerűen csak megkívántam a jó cukros, zsíros kaját. Ma már nem gyötör ilyen, csak nagyon ritkán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!