Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vastagszik a combom?...

Miért vastagszik a combom? Valamint a lentebb leírt dolgokat brutálisan elrontottam igaz? Talán soha nem fogyok le?

Figyelt kérdés
Kb. 2 és fél hete tornázok Rbint Rékára (minden nap kb. 1 óra) sok salátát fehérjét gyümölcsöt és zöldséget eszem de egyenlőre csak vastagszik a lábam. :/ Nagyon kitartó ember vagyok, viszont nem tudom mi történt, mert du. ( kb. 15 órakor) hirtelen nekiálltam palacsintát enni. Jó másnap gyümölcsnapot tartottam ami jól is ment egészen addig amíg tortát nem kellett sütnöm és rengeteg krémet ettem...szintén du. (15 óra körül). Jó ma akkor halat eszem és gyümölcsöt erre...nekiálltam ismételten du. mézet enni..magába...( kb. 15 órakor) :( természetesen ezmiatt többet is tornáztam mert bepánikoltam, hogy soha nem fogok lefogyni :( mit tegyek? Eddig is vastagodott a combom és most hogy ezt műveltem mi történik majd? Segítsen valaki! :(

2014. nov. 8. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Már a gyümölcsnapot nem értem. Ha előző nap túl sok gyors felszívódású szénhidrátot s gondolom részben cukrot eszel (nekem legalábbis ez lenne a bajom a palacsintával), akkor egy cukros nap miért egyensúlyozná ki?

Egyél szénhidrátszegényen és ne sokat, de azért ne icipicit. Gondolom, a hal és gyümölcs sem kilószámra ment, márpedig akkor jó, hogy megéheztél és ilyenkor sokunk teste és agya buta ötletekre ragadtatja magát (bár a méz jó cucc, viszont én sem azt eszem magában, ha fogyni akarok).

Nem tudom, miért vastagszik a lábad, csak abban vagyok biztos, hogy különösebb izom semmiképpen nem ugrott fel rá... Lehet víz vagy gyors hízás, vagy máshogy tartod a centit (én nem tudom centis pontossággal megmérni az ilyesmit)...

2014. nov. 8. 19:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Csak Te tudsz saját magadon segíteni, úgy hogy erőt veszel magadon és befejezed ezt az össze vissza evést. Nem tudom milyen fogyókúrát csinálsz most, de én azt javasolnám hogy ne kövess semmilyen 90 napos diétát meg társait, hanem egyszerűen figyelj oda arra hogy mit eszel, és heti 3x végezz testmozgást. Ahogyan Te is írtad, sok zöldség, gyümölcs + szénsavmentes ásványvíz. Tök jó hogy napi 1 órát tornázol, de majdcsak "feleslegesnek" tartom, ajánlom próbálkozz meg Péntek Enikő edzéseivel, szerintem sokkal jobb mint Réka,nem olyan unalmas és sokkal hatásosabb is. Napi 20 perc Enikő féle kardió intervallum és már le is van tudva az aznapi mozgás, ugyanis olyan jól állítja össze azt a 20 percet hogy az felér, egy 1 órás kocogással, nem mellesleg pedig, egész nap pörgeti az anyagcserédet, tehát a zsírégestést, nem feltétlenül a torna alatt megy végbe, hanem utána, persze csak ha odafigyelsz az étkezésre. Edzés után, sok fehérje, na és ilyenkor ehetsz egy kis szénhidrátot, mert az izmaidnak szükség lesz rá, miután megdolgoztattad őket. Ezzel az intervallum edzéssel, nem csak zsírt égetsz, hanem izmot is nyersz, ami még csak azért is jó, mert minél több izom van rajtad, annál több kalóriát égetsz el, ergo nehezebben fogsz hízni. Ami persze, nem azt jelenti hogy ész nélkül lehet zabálni. Összességében, amit leírtam már nem fogyókúra, hanem életmódváltás, én fél éve vágtam bele és eszem ágában sincs visszatérni a régi életvitelembe néha én is bűnözök, ezzel nincs is semmi baj, de már nem sóvárgok pl. a fehér kenyér után, ezelőtt meg még a paprikás csirkét is azzal ettem. Ez egy tanács, a döntés a Tiéd, hajrá . :)
2014. nov. 8. 19:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Tényleg nem tudom, hogyan jött rám ez az édességfalás hiszen eléggé elszoktam a cukros dolgoktól, mindenesetre visszaállok az eddig folytatott sok zóldség gyümólcs fehérje fogyasztára :). A gyümölcsnap azért volt mert előző nap annyira jól laktam édességgel, hogy másnap nem is kívántam semmit, ezért egy kis kiwi, alma jól esett :p döntöttem és le fogok fogyni! Nem fogok semmit feladni néhány édességroham miatt! Még annyit nem értek, hogy az édességrohamom előtt helyesen táplálkoztam, mozogtam és mégis kicsit megvastagodtak a combjaim. Ez lehetet a RR dvd- k miatt? Hiszen a combformáló részeknél rengeteg a guggolás. De ha visszaállok akkor ez elmúlik majd? És vékonyabbak lesznek? :/
2014. nov. 8. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen kajálási rohamok azért vannak, mert éhezik a tested és pótolni akar.
2014. nov. 9. 08:21
 5/14 A kérdező kommentje:
:( értem, most megpróbálok 3-4 óránként enni kevesebb adagokat, remélem ma nem tör rám édességroham o.o
2014. nov. 9. 08:35
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

Ezt a combvastagságot nem igazán értem. Biztos hogy vastagodott? Egy 2 hetes Rubint Rékázástól nem lesz vastag a combod, ahhoz kb. úgy kellene gyúrnod mint egy testépítőnek.

Utolsó ne írj hülyeséget, nekem is voltak régebben falási rohamaim, szó sem volt éhezésről, egyszerűen csak megkívántam a jó cukros, zsíros kaját. Ma már nem gyötör ilyen, csak nagyon ritkán...

2014. nov. 9. 08:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mintha megdagadtak volna vagy nem is tudom. Olvastam már olyanról, hogy az edzéseket követő 2. 3. héten lehet hogy vastagodni fognak a testrészek, de ha kitartó leszek és folytatom ez kamatostól megy majd le. Szerintetek ebben lehet valami igazság?
2014. nov. 10. 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva, de hogy nem ért ehez a témához az illető az is biztos...
2014. nov. 12. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Nyilván az enyémet meg szépen dacból pontoztad.
2014. nov. 13. 08:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem, szimplán azért mert hülyeség.
2014. nov. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!